Bulgária, Burgas: Hotel Hrizantema 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 123111
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Az elegáns és kiváló szolgáltatásokkal rendelkező szálloda Napospart keleti részén fekszik, a homokos strandtól kb. 200 m-re. Két részből áll- egy három és egy nyolcszintes épületből.


Szobák

Eco: 2 ágy (pótágyazható, max. 1 felnőtt vagy 2 gyermek részére), fürdőszoba hajszárítóval, légkondicionáló, SAT-TV, telefon, minihűtő, erkély. A szobűk a földszinten helyezkednek el. Standard: 2 ágy (pótágyazhazó max. 1db), egyéb felszereltsége megegyezik az Eco szoba felszereltségével. Comfort: 2 ágy (pótágyazhazó max. 2db), felújított, egyéb felszereltsége megegyezik az Eco szoba felszereltségével.


Ellátás
all inclusive, svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora a főétteremben vagy a vacsora elfogyasztható még a szálloda haléttermében, szárnyaséttermében vagy pizzériájában - helyfoglalás szükséges, helyi alkoholos és üdítőitalok, kávé és tea 10.00-23.00 között, sütemények 15.00-18.00 között, napágyak a medencénél (korlátozott számban), fitness. Az all incluisive ellátás tartalma változhat, pontos tájékoztatást a szálloda recepcióján kérhetnek.


Szolgáltatások
éttermek, bárok, pizzéria, felnőtt- és gyermekmedence, napozóterasz, medencebár, kert, játszótér, lift, pénzváltó, éjszakai klub, kaszinó, szórakoztató programok felnőtteknek és gyermekeknek, miniklub, csomagszoba, fitness, asztalitenisz, darts, térítés ellenében wellnes központ - szauna, jacuzzi, masszázs, fodrászat, teniszpálya, biliárd, széf, WiFi és parkoló.


Fenti ajánlatunkhoz buszos csatlakozási lehetőség is foglalható, részletekről érdeklődjön munkatársainktól!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 740 utazás 358 456 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás