Hozzászólások
- Időskorú pár
Dátum: 2020.03.09 18:25
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Kedves, igyekvő kiszolgálás, finom ételek, italok, gyönyörű kert, szabadon élő állatokkal, tőlünk 3 szállodával odébb, kb 1,2 km-re a partnál egy gyönyörű kristálytiszta lagúna

Nem tetszik:
A tengerpart fürdésre alkalmatlan, gusztustalan, mocskos, a kertet penetráns trágyával öntözték többször is, elviselhetetlen, orrfacsaró bűz terjengett, a szobában nem lehetett pihenni, mert egész nap hangosan zörögtek a takarítók a kocsikkal a folyosón, a recepción a consierge személyzete nem volt segítőkész, amikor igazolást szerettünk volna kapni a későn kapott csomagokról, mondván, hogy ők még ilyet sosem adtak, az esti szórakozási lehetőség nagyon szűk és többnyire siralmas volt

Egyéb:
Senki sem tájékoztatott bennünket előre a tengerpart állapotáról, erről a luxusnyaralásról, ami rengeteg pénzbe került, azt ígérték, hogy a világ legszebb tengerpartjai közé tartozik, pedig nem azon a napon változott meg, és utánunk is szörnyű lesz, ez biztos, még sokáig. A kinti idegenvezető szinte semmit nem tud a szállodáról és a partjáról, és a közeli lehetőségekről, lásd lagúna, mi az utolsó napok egyikén fedeztük fel séta közben. (Ha szólt volna, könnyebb lett volna, jobb lett volna)

- Időskorú pár
Dátum: 2019.11.26 12:18
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Szépen gondozott park, jó strand és medencék, gazdag étel és ital választék, saját tengerpart, mosolygós személyzet.

Nem tetszik:
A szálloda összességében nem éri el az európai 5 csillag szintet.

Szállásunk az 5-ös épületben volt. Megérkezésünkkor este a szobának kellemetlen szaga volt. A WC-t nem lehetett lehúzni, WC kefe sem volt. Másnap kértünk másik szobát amit 2 órára ígértek, de akkor nem tudott róla senki, és legalább ötször kellett még szólni és várni vagy háromnegyed órát. Ennek a szobának sem volt túl jó szaga. A tengerpart nem volt fürdésre alkalmas a piszkosnak tűnő víz és a kagylótörmelékes homok miatt, ellentétben a szomszéd két szállodával, ahol tiszta és átlátszó volt a víz, a homok pedig sima és puha.

Egyéb:
Sajnos az első két nap esős volt, erről senki sem tehet, de az épületek közti viszonylagos távolság így kellemetlen volt és a kertben közlekedő "kisvasút" kiszámíthatatlan volt.

A fakultatív kirándulások egy kivételével jól sikerültek. A külön ajánlott Isla Kontoy kirándulás csalódás volt. Maga a hajóút kellemetlen volt. A kis nyitott hajót dobálták a hullámok, nagy volt a huzat, többször becsapott a víz. Maga a sziget nem nyújtott túl nagy élményt sem sznorkelezés, mert nem igazán volt mit nézni. Ezt az útitársaink is így látták.

- Időskorú pár
Dátum: 2019.04.06 07:09
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Nagyon tetszett a környezet, igen kedvesek és segítőkészek voltak a szálloda dolgozói.

Nem tetszik:


Egyéb:






Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak