Hozzászólások
- Fiatal pár
Dátum: 2017.05.31 08:17
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
.

- Fiatal pár
Dátum: 2015.09.26 17:09
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A személyzet többsége emberi és nem pénzéhes, a belső medencék ragyogó tiszták, kicsi a szálloda, így nem kell kilométereket megtenni, ha valami fentmarad a szobában. A vegyes nemzetiségű vendégkör és az "alacsony csillagszám" miatt nem kellett "jópofizni". A környező táj pedig 5*! Az ár-érték megfelelő.

Nem tetszik:
A késő esti érkezőknél a szobakiosztás nem mondható gördülékenynek. Nem a szállás közvetlen része ugyan, de a transzferek sem mennek egyszerűen, itt már az azt végző emberek is tudnak nem egyszerűek lenni.

Ami "bosszantó", hogy "nem beszélni angol". A tengerparti szakaszra idegen szállóvendégek is letelepednek, de ezt jeleztük, így a camping utána már visszaküldözgette a "helyükre" őket.

Egyéb:
A szállást közvetetten érintő, hogy az 1-es épület nyugati oldala zajos. Itt található egy generátor, ami a sűrű áramszünetek idején tud zajt csapni és a telekszomszéd orosz, ha már "oltotta a szomját". :-) A közeli Dzámi hangerejét 500W-ról korlátozhatták 100W-ra? (erre készültünk) A D-400-as autópálya nem annyira volt zavaró! Igaz, csak aludni jártunk a szobába. A tengerpartra való lejutás szerintünk zökkenőmentes, kicsi, de "ügyesen" lehet ágyat foglalni. A vízben lévő kövek elleni megoldás egy snassz sznorricipő 15 TL-ért. A környék orosz üzletei drágák, így a törökök sem olcsók, de lehet alkudni, vagy Antalya... A fakultatív programokat egyénileg oldottuk meg, sokkal olcsóbban, mint a helyi irodák tették volna. (Sea to Sky, Antalya, ...) Összességében a nyaralásunk közel "5"-re értékelhető.

- Család kiskorú gyermekkel
Dátum: 2015.07.19 23:49
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:


Nem tetszik:
Kezdésként, érkezéskor nem volt meg a szobában a 4 ágyunk, így 3 ágyat osztottuk el négy felé az első éjjel. A menetrend miatt bőven éjfél után érkeztünk meg a szállodába, ahol még egy pohár vizet se kaptunk aznapra.. az all incusive ellátás ellenére.. minibár se volt feltöltve, így mivel Törökországban nem javasolt az ivóvíz fogyasztása, egészen éhesen-szomjasan vártuk az első reggelinket (bár ne tettük volna, de erről később).. (itt már egy kifizetettet vacsorát / délutáni ellátást elveszítettünk..)

Hotelünk a három csillagnak még a felét se érdemelné meg. ÉS én tudom, hogy kis pénz, kis foci.. de sokszor nem a pénz hiányzott ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat.. hanem az odafigyelés, a vendégközpontú gondolkodás.

A szobánk nagyon egyszerűen (értsd kopottasan) berendezett volt, ami nem mondható túl tisztának (egészen konkrétan ragadt a padló). Ahol se egy akasztó a törölközőknek, se egy árva ivó pohár, négy személyre 2 árva szék a balkonon. (Alapvetően tudom, hogy ez egy 2 személyes szoba, csak egyáltalán nem volt felkészítve 2+2 fő fogadására.)

Tehát a reggeli.. kb 40 perces főtt tojás (már a sárgája is elszíneződött a hőben hatás miatt..), tejberizspép, túróval töltött tésztabatyu, illetve vmilyen krumplis ragu volt a meleg reggeli kínálat - cserébe, egész héten.. (kivéve egyetlen napon volt frissen készített tojás étel), ezenkívül saláták, szűkös hideg kínálat,viszont olívabogyóból 4 fajta, dupla annyi, mint a felvágottakból, sajtokból..

Az étterem szintén hozta a romantikus kopottas színvonalat, cserébe a személyzet kedves, de nagyon alul motivált volt. Morzsa az asztalokon, rendetlenség és többnapos piszok a padlón. Az ebéd és vacsora színvonala elérte a 3 csillagot, de sokszor előfordult, hogy nem volt gyerek-kompatibilis étel.. pedig tömve volt a szálloda gyermekesekkel.. (csípős, fűszeres illetve bárányból készült ételek miatt) Kétszer volt a héten, frissen-látványkonyhában készített étel, ami szintén egy kicsit szegényesnek mondható.. Halat is kétszer láttunk a svéd asztalon, a tenger közelsége miatt ez is egy kicsit nevetséges. A legelszomorítóbb mégis a gyümölcs kínálat volt, dinnyét kaptunk egész héten.. kivéve utolsó előtti napon volt még kő-kemény ringló.. Sajnos, sokszor fellelhetőek voltak az "újra gondolt" ételköltemények is..

A medencék tisztaságával környezetével maximálisan elégedettek voltunk. Viszont a napozóágyak matracai koszosak voltak, vélhetően újkora óta senki soha nem vette a fáradtságot, hogy lemossa őket..

A tengerpartja összefoglalva: kritikán aluli, de legalább tiszta.. Egy nem túl bizalomgerjesztő kempingen keresztül lehetett megközelíteni a kijelölt/meghirdetett 450 méteres partot, ami a valóságban 45 méter se volt.. A part homokos/köves, viszont a víz az első lépéstő kezdve öklömnyi - fej nagyságú csúszós kövekkel volt tele.. teljesen alkalmatlan tengerparti fürdőzésre, csakis úszásra alkalmas. Az all inclusve ellátás ellenére még egy pohár vizet se lehetett kérni senkitől.. hisz csak a kempingnek volt kint fizető büfészerüsége.. A legjobb a tengerpartban az volt, hogy a mellettünk lévő 5 csillagos szállodának is itt volt a partja, ahol legalább volt egy beugró stég, ami a vendégek rendelkezésére állt.. Viszont a tudat, hogy nem abban szállodában szálltunk meg, minimum másfélszer annyiért.. -ilyen tengerparttal, mámorító volt.. :( :(

Teli volt a charter járat, amivel mentünk, de mégse volt lehetőségünk, hogy magyar nyelvű idegenvezetéssel menjünk fakultatív kirándulásra, mert az utasok 95%-a másik a partszakaszon volt elhelyezve.. és az külön körzet.. magyarázta az idegenvezető.. aki, így számunkra leginkább informatív volt.. Így angol nyelvű idegenvezetéssel szervezte le nekünk az idegenvezetőnk a Kekova-Demre-Myra túrára, ami alapvetően hozta az elvárásainkat, csak sokkal drágább volt, mint az egyéb utazási irodák által kínálthoz képest..

Illetve orosz idegenvezetéssel mentünk az antalyai aquariumba.. ami szintén szép volt, de ez egy kicsit elmaradt a várakozásainktól, főleg az árához képest.. De ezt magunknak választottuk.

Apropó oroszok.. Iszonyat sokan vannak, de ez már sajnos egész világra elmondható, de itt találkoztunk először a nyomasztó jelenlétükkel..

Összefoglalva jól éreztük magunkat, és továbbra is úgy gondolom, hogy szép ez az ország, de nem ez a partszakasza és nem ez a szállodája.. :( :(

Egyéb:






Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak