Hozzászólások
- Időskorú pár
Dátum: 2019.05.13 20:12
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Semmi nem tetszett!

Nem tetszik:
A szobák koszosak, a személyzet bunkó,a kaja ócska!!

Egyéb:
2018 ban voltunk egy ocska hely!!

- Időskorú pár
Dátum: 2017.09.25 16:56
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Naplemente az erkélyről és a tengervíz hőmérséklete 27-28 fokos.

Nem tetszik:
A szoba mennyezete kb. 1 négyzetméteren beázott. A fürdőszobában nem volt meleg víz, a tusolócső törött volt. Vodka és gin rövidital választék amelyből 1-1.3 köb cm-ert adtak, valamint 1.3-1.5 dcl sört vagy kb. 8 cl langyos bort adtak személyenként. Az étteremben 7 napig szinte ugyanaz a választék. Az egy hét alatt egy szelet sült húst sem kaptunk, csak mirelitte planírozott darálthúsos falatkákat és baromfi combot (1db), vagy apróra szétszedett mellehúsát, természetesen a séf osztotta a vendégeknek. Reggelire mindennap főtt tojás és hajszálvékonyra vágott párizsi, ami többször el is fogyott. Valamiért mindig kellett reklamálni, mert vagy kockacukor nem volt, vagy kanál, vagy villa hiányzott. Az alkalmazottak unottan, egykedvűen végezték a "dolgukat", olyan érzésem volt, mintha teher lennénk számukra. A délutáni sütemény gyanánt üres tortalap kockákat adtak nap, mint nap, melyre a létszámtöbbletben lévő orosz turisták, mint a héják úgy csaptak le. Száz szónak is egy a vége, ez az ellátás messze-messze elmaradt az al inclusive fogalmától.

Egyéb:
Az idegenvezető éjjel 2.40-re írta, hogy jön a transzferbusz értünk és 1 óra 10 perc éjszakai várakozás után 3 óra 50 percre meg is érkezett. Ez is még egy ráadás volt az egész heti ""pozitív"" élményeinkhez, de nem köszönjük meg. (Sajnos). Bár inkább örömteli élményeket írhattam volna most le, de ez az igazság, amelyet többed magammal megtapasztaltam.

- Fiatal pár
Dátum: 2016.10.09 01:59
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Az erkélyről csodálatos volt a naplemente.

Nem tetszik:
A hotel egy lepukkant koszos belső térrel rendelkezik.A katalógusokban látható képek valószínűleg az 50 évvel ezelőtti megnyitón készültek... Két napig nem kaptam egy pohár Rakit ,- mert kifogyott.Ha inni szerettem volna kaptam 1,5 dl sört. A beach Bár ellátása csak pénzért volt ígénybe vehető.A parton csak a ballonos víz ingyenes.Unottak az alkalmazottak. A étterem rideg és koszos.Az ételek unalmasak és folyton ismétlődött a menü. Ha valami kimaradt azt kaptuk vacsorára, sőt másnap ebédre is.Az étkezések idejére bezár a bár,sőt a medence mellett még egy teát sem lehet inni,mert elviszik a poharakat és kihúzzák az italadagoló gépeket.A tengerpart nagyon szép,de veszélyes és "természetesen" nagyon koszos.Csikk, szemét mindenhol.Be akartak szervezni egy hajókirándulásra 39 euró/fő áron bennünket,-kihagytuk! Majd 15 euró/fő áron elmentünk ugyanarra közvetlenül a hajó tulajánál,-háztól-házig szállítással.A feleségem az első két napon csak sírt.....

Egyéb:
Ismerem a törököket... Több mint 50 alkalommal jártam Isztambulban.Üdülni most jöttem ide először .... és utoljára. Kidobott pénz volt! A feleségemmel eddig a három csillagos szállodakat részesítettük előnyben. Ez a hotel állítólag négy csillagos, de én még kettőre sem értékelném.Nem éreztük jól magunkat.





Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak