Mexikó, Cancun: Flamingo Cancun Resort 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 270982
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Cancun

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda a Cancuni Nemzetközi Repülőtértől mintegy 12 km-re terül el a félsziget üdülőövezeti részének szívében, közvetlenül a fehérhomokos tengerparton. A hotel megfelelő választás azoknak, akik egy kedvező árú szálláshelyet keresnek Mexikó egyik legfelkapottabb üdülőhelyén.

Szolgáltatások
A szálloda vendégeinek ellátásáról főétterem, tengerparti a?la carte étterem, lobbi bár és snack bár gondoskodik. A felfrissülést két kültéri medence biztosítja napernyőkkel és napozóágyakkal, az aktív nyaralást kedvelőket pedig a komplexum fitneszterme és vízi sportok várják. A szórakozásról animációs programok gondoskodnak, a gyermekeket játszótér és miniklub várja. A WIFI a szobákban és a szálloda közös helyiségeiben díjmentesen használható. Térítés ellenében a Spa központ szolgáltatásai, különféle masszázsok, hidromasszázs, mosoda, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet és konferenciaterem is igénybe vehető.

Elhelyezés
Az összesen 249, modernül berendezett szoba mindegyike rendelkezik hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas tévével, bérelhető széffel és WIFI kapcsolattal. Bizonyos szobatípusok erkéllyel is felszereltek. A Családi szobák egylégterűek, a gyermekek elhelyezésére emeletes ágy áll rendelkezésre.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, továbbá napközben snack ételek (10:00-18:00 között), illetve bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlanul fogyaszthatók (10:00-24:00 között). Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import és palackozott italok, a?la carte étterem, szobaszerviz.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás