Mauritius, Pointe Aux Piments: Recif Attitude 18+ 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 248149
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Pointe Aux Piments

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A kiváló ár-érték arányú, kedvelt kis butikhotel a Mauritiusi Nemzetközi Repülőtértől kb. 45 km-re, a sziget észak-nyugati oldalán, Pointe Aux Piments üdülőhelyen található, közvetlenül az óceánparton. A strand homokos, a vízben azonban vulkáni kövek és sziklák előfordulnak. A szálloda ideális választás azoknak, akik szeretnének távol kerülni a világ zajától, élvezni a természet csodáit, a csendet, és a sziget nyugati oldalán megcsodálható páratlan naplementéket. A víz alatti világ szerelmesei sem fognak csalódni, hisz ez a partszakasz a sziget egyik legjobb merülő helye.

Szolgáltatások
A rendkívül hangulatos szállodában étterem, bár, medence napernyőkkel és napozóágyakkal, kilátással az óceánra, strandtörölköző szerviz (letét ellenében), heti egy alkalommal élő zene vagy sega-show, WIFI a szobákban és a hotel közös helységeiben, fitneszterem, táblajátékok, sznorkel, kajak, vízibicikli és üvegfenekű hajó ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében szolgáltatások a szabadtéri Spa-ban, masszázs, mosoda, butik, búvárkodás, horgászat, katamarán, kerékpár-, autó- és scooter bérlés is igénybe vehető.

Elhelyezés
Az összesen 70 szoba mindegyike rendelkezik zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, széffel, minibárral (az All Inclusive vendégeknek ingyenes), vízforralóval, WIFI internetkapcsolattal és erkéllyel vagy terasszal. A ?Couple? szobák 25 nm-esek. Óceánra néző szoba felár ellenében foglalható. A ?Couple Deluxe? szobák 35 nm alapterületűek, óceánra néznek.

Ellátás
Félpanzió: reggeli és vacsora, KOT NOU étterem (bizonyos ételek; heti 3 alkalommal, előzetes foglalással). Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges. All Inclusive (All-in-all-out): reggeli büférendszerben, büfé vagy a?la carte ebéd, tematikus vagy menüválasztásos vacsora, KOT NOU étterem mauritiusi ízekkel és halételekkel (heti 3 alkalommal, előzetes foglalással), mauritiusi streetfood ebédidőben és délutáni kávé/tea/snackek (16:00-18:00 között) a Taba-J snackbárban, bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása (10:00-23:00 között), meghatározott italok a minibárból. Térítés ellenében: egyéb étel és italfogyasztás, hal a?la carte étterem, garnéla vagy homár est.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 706 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás