AKCIÓS Málta: Mellieha Bay- DB Seabank Resort and Spa 4*, all incluisve

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 244782
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Mellieha Bay

Szállás / program részletes leírása



MÁLTA: Ha szeretünk szép katedrálisokat, templomokat, erődöket, lovagi várakat, akkor Málta igazán tetszeni fog majd nekünk. Málta egy kis sziget, ahol rengeteg elbűvölő kincs található. A lélegzetelállító, ősi helyek, bájos városok és a gyönyörű tengerpart csak a kezdet. Málta évszázadokon át vonzotta a kalandorokat, és a modern látogatók számára is számos lehetőséget nyújt, hogy ez az elbűvölt hely az emlékeiben maradjon.

Málta, a lovagok szigete: megalitek, középkori várbörtönök és Calypso barlangja - a máltai szigeteket mítosz lengi körül. Városainak és falvainak szűk, kanyargó utcái tele vannak reneszánsz székesegyházakkal és barokk palotákkal. Mivel a vidéket a világ legrégebbi ismert ember által épített struktúrái tarkítják, a szigeteket méltán nevezik szabadtéri múzeumnak! A máltai szigetvilág gyakorlatilag a Földközi-tenger közepén fekszik: Málta Szicíliától 93 km-re van délre. A szigetvilág három szigetből áll: Málta, Gozo és Comino. A teljes lakosság 400 000 fő, a teljes terület 316 km2. Málta a legnagyobb sziget, és egyben a kulturális, kereskedelmi és államigazgatási központ. Gozo a második legnagyobb sziget: sokkal vidékiesebb, a meghatározó ágazatok a halászat, az idegenforgalom, a kézműipar és a mezőgazdaság, míg Comino jórészt lakatlan.
A csodásan napos időjárásnak, a kiterjedt strandoknak, a virágzó éjszakai életnek és a 7000 évnyi, cselszövésekben bővelkedő történelemnek köszönhetően rengeteg látnivaló és program kínálkozik. Bármely útikönyv segítségével rögtön azonosítani lehet az elragadó látnivalókat - az UNESCO Világörökségi listájára felkerült világhíres Hypogeum, az őstörténeti templomok és az előkelő paloták csak néhány példa ezek közül.
A szigetország történelme már a neolitikus korban virágzott, melynek a maradványai a termékenység istennőnek ajánlott rejtélyes megalit templomok. A későbbiekben a föníciaiak, karthágóiak, a rómaiak, és a bizánciak ittléte mind nyomott hagyott a szigeteken.

Utazás: WizzAir közvetlen menetrendszerinti járatával Budapestről.

A repülőjegy 1 db/fő  kisméretű kézipoggyászt tartalmaz. Minden egyéb szolgáltatás felár ellenében: az alábbi szolgáltatásokat kérésére hozzáadjuk a repülőjegyhez: extra,  feladható csomagok, elsőbbségi beszállás, ülőhely választás, stb. Kérje munkatársunk segítségét!

Szállás: Db Seabank Hotel Resort and Spa 4* honlap

Leírás: 

Elhelyezkedés: a db Seabank Resort + Spa Melliehában található. Közvetlenül a szálloda mellett található Málta legnagyobb homokos strandja.

A szálloda szolgáltatásai: a modern stílusban berendezett családi szállodában a felnőttek és gyerekek is rengeteg szabadidős lehetőség közül tudnak választani: fűtött beltéri medence, kültéri medence, gyermekmedence, ajándéküzlet, bárok, sporteszközök, röplabdapálya és saját wellnessközpont szaunával és gőzfürdővel.

A szobák felszereltsége: a hangulatosan berendezett világos szobák mindegyike erkélyes. Felár ellenében a medencére vagy a tengerre néző szoba (csak kétágyas) is választható. A szobákban telefon, műholdas TV, széf, hajszárító és minibár is található. A szálloda teljes területén ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolat áll a vendégek rendelkezésére. Három vagy négy fő elhelyezése csak két légterű családi szobában lehetséges.

Ellátás az árban: a szálloda minden vendégének All Inclusive ellátást kínál: gazdag választékú büféreggeli, a későn kelőknek kontinentális reggeli, svédasztalos ebéd, délután snackek, este vacsora a szálloda hat éttermének egyikében (ezek egy része előzetes foglaláshoz kötött, díjmentesen), korlátlan italfogyasztással, mely az alkoholos italokat is magában foglalja.

Kiváló szolgáltatásokat kínáló hangulatos, modern All Inclusive családi szálloda.

Ellátás: all inclusive

Helyszíni reptéri transzfer az árban! (reptér-szállás-reptér között) A transzfer gyűjtőjárat!

Figyelem! Egyéni utazás, magyar képviselő/idegenvezető nincs a helyszínen!

Amennyiben más időpontban szeretne utazni, kérje ajánlatunkat!

Máltán idegenforgalmi adó fizetendő a helyszínen!

Az ajánlatban szereplő repülőjegyek menetrendszerinti járatok aktuális árai, melyek bármikor változhatnak, emelkedhetnek! A légitársaságok fenntartják a jogot, hogy bejelentés nélkül módosítsák a ki nem állított jegyek feltételeit, árait így a jegyárra és annak feltételeire csak a jegy megvásárlása jelent garanciát. Az akciós szabad helyek hamar elfogynak, foglalja le utazását mihamarabb!



Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:

- repülőjegyeket oda-vissza (1db kisméretű kézipoggyásszal, további szolgátatások felár ellenében)

- szállást a megadott éjszakára

- all inclusive ellátást

- gyűjtőtranszfert reptértől a hotelbe és vissza 

Az alapár nem tartalmazza:

- reptéri illetéket 

- fakultatív baleset-betegség-poggyászbiztosítás 

- fakultatív sztornóbiztosítás 

Helyszínen fizetendő:

- Idegenforgalmi adó

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás