Bali, Kuta: The Anvaya Beach Resort Bali 5*, reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 241038
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Kuta

Szállás / program részletes leírása



BALI: paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg kulturális élményekre vágyó utazóknak. Jól ismert képző- és táncművészetéről, zenei életéről, de a ritka madárfajok iránt érdeklődők sem térnek haza maradandó élmények nélkül. Bali híres természeti értékeiről. Hat tagból álló vulkánlánc, buja trópusi erdők, rizsföldek, gyümölcsösök tarkítják a mély krátertavak és kanyonok által szabdalt szigetet. A feldíszített templomok különleges harmóniát alkotnak a mandarin, magnólia fák, a szegfűszeg, a különböző orchideafélék, hibiszkuszok, valamint számos különleges trópusi növény illatával átszőtt látványával. A sziget lakói az indonéz többségtől eltérően hindu vallásúak. Kedvcsináló videó >>

Üdülőhelyek: A sziget főbb üdülőhelyeinek jellege eltérő. Kuta nyüzsgő üzletekkel, szórakozóhelyekkel teli, tengerpartja a magas hullámok miatt elsősorban szörfözőknek ideális. Kutától mindössze 11 km-re épültek ki az újabb üdülőtelepek, Nusa Dua és Tanjung Benoa, amelyek elsősorban a magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő turisták kedvelt célpontjai.

Időjárás szilveszterkor: Decemberben beköszönt a monszunos időszak, szóval ez egy csapadékos hónap, bár nem olyan mértékben, mint a január. Gyakran esik az eső, de szerencsére rövid ideig tartóak. Ezek a rövid esők, zápor jellegűek és egy nap 1-2 óránál tovább szinte sosem esik az eső, legtöbbször csak pár perc erejéig. Gyakran nehéz az utcán gyalogolni, motorozni, annyira szétárad a víz. Decemberben többnyire felhős az ég, a levegő és tengervíz hőmérséklete kellemes meleg, fürdőzésre alkalmas az idő. 

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy 2020. 03. 25-én lesz Balin a Nyepi ünnep (csend ünnepe). Ezen a napon minden zárva tart, így ekkor csak a szálloda területén tudnak tartózkodni. A tengerpart sem használható, viszont a szálloda medencéjét tudják használni.  Az üzletek, éttermek is zárva tartanak és ezen a napon repülő, transzfer/ taxi sem közlekedik, így erre a napra nem ajánljuk az érkezés/ indulás időpontját.
A tv és internet szolgáltatás sem működik ilyenkor,így akinek ez problémát okoz, javasoljuk, hogy más időpontot válasszon.

The Anvaya Beach Resort Bali 5*

Fekvése 
A szálloda Kutában, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el. A közelben számos szórakozási és vásárlási lehetőség található, mint például a Kartika Plaza, vagy a Waterbom aquapark.

Szolgáltatások
A493 szobás 2017-ben felújított szállodában recepció, széf, lift, medence, napozóterasz, játszótér, ajándékbolt, wifi, ruhatisztítás, parkoló, konferenciaterem, 2 étterem, bár, wellness részleg található.

Sportolási lehetőségek: strandröplabda, strandfoci

Szobák
Deluxe szoba: kb 30 m2, A szobában légkondicionáló, tea- és kávéfőző, minibár (térítés ellenében), telefon, wifi, tv, szobaszerviz (térítés ellenében), fürdőszoba, hajszárító és balkon található. 

Deluxe medencekapcsolatos szoba: kb 30 m2, medencére néző szoba. Felszereltsége megegyezik a deluxe szobáéval. 

Premier kertre néző szoba: kb 36 m2, a főépületben található. 

Premier lagúna kapcsolatos szoba: kb 36 m2, a főépületben található

Premier medencére néző szoba: kb 35 m2, a főépületben található. 

Ellátás 
alapárban reggeli, felár ellenében: félpanzió, teljes ellátás igényelhető (kérje ajánlatunkat)

A szálloda honlapja>>

A szilveszteri időszakra javasoljuk minimum a félpanziót.
Szilveszteri dátum felárai (12. 27-től 11 nap/ 8 éjszakás turnusra):

Félpanzió: 94 900 Ft/fő
Teljes ellátás: 185 900 Ft/fő



Tudnivalók az árról

 Az alapár tartalmazza:
- repülőjegy
- transzfer a repülőtér és a szálloda között
- szállás kétágyas szobában (egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő)
- reggelis ellátás

 Az ár nem tartalmazza:
- repülőtéri illeték
- foglalási díj
- baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás
- útlemondási biztosítás

Helyben fizetendő:
- deposit a szállodában: kb 2-300 USD/szoba
- fakultatív programok a helyi magyar idegnvezetővel egyeztett módon

 

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás