Mexikó, Cancun: Breathless Riviera Cancun Resort & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 238281
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Cancun

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A cancuni régió egyik legtrendibb, díjnyertes luxus resortja a cancuni repülőtértől 16 km-re, a Karib-tenger és a Bahia Petempich lagúna között megbújva várja kizárólag felnőtt vendégeit. A hotel Cancun turisztikai központjától kb. 10 km-re terül el, közvetlenül a fehér, finomhomokos karibi tengerparton. A komplexum három épületből áll, mindegyikük egyedi stílussal és hangulattal nyújt tökéletes és izgalmas kikapcsolódást mind a pihenés, mind a felhőtlen szórakozás terén. A hotel tökéletes választás fiatal - vagy örök fiatal - egyedülállóknak, pároknak és baráti társaságoknak, akik nem elégszenek meg a standard-ekkel. Nyúljon el a hűs medencék partján egy koktéllal a kezében, és élvezze a 24-órás prémium ellátást, vagy töltsön pihentető órákat a szálloda Spa központjában. Ha izgalmas percekre vágyik, a ?Xcelerate? parti zónában élvezheti a hotel óriási, 35-fős jakuzziját, az energia medencében zajló bulik hangulatát és az esti DJ partikat. A szálloda ultramodern lakosztályainak kényelmével, ?Unlimited Luxury? koncepciójával és széleskörű szolgáltatásaival teszi az ide látogatók nyaralását és egzotikus nászútját egyaránt feledhetetlenné.

Szolgáltatások
A komplexumban főétterem, snack étterem tapas falatkákkal, kávézó, tengerparti grill étterem, 5 a?la carte étterem (olasz, mexikói, ázsiai, grill és francia; előzetes foglalással) és 9 bár látja el a vendégeket. Két medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 35-fős óriás jakuzzi a ?Xcelerate parti zónában?, animációs programok, esti show-műsorok, különféle tematikus partik, fitneszterem, asztalitenisz, boccia, strandröplabda, vízitorna, aerobik, zumba, jóga, tenisz, spanyol nyelvleckék, táncórák, masszázsórák, főzőtanfolyam, Tequila kóstoló, szombatonként ?pezsgőkarnevál? medenceparti, sznorkel, kajak, vízibicikli, szörf és vitorlázás ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. A szobákban és a komplexum közös helyiségeiben a WIFI internetkapcsolat díjmentesen használható. Térítés ellenében: a Spa és wellness központ kezelései, különféle masszázsok, szépség- és testkezelések, szauna, gőzfürdő, terápiás zuhany, jakuzzi, manikűr, pedikűr, fodrászat, bizonyos vízi sportok, horgászat, konferenciatermek, üzletek, mosoda, orvosi ellátás, születésnapi parti, legény-/leánybúcsú szervezés, nászutas- és évfordulós csomagok, esküvőszervezés, golf.

Elhelyezés
Az összesen 526, minden igényt kielégítő lakosztály mindegyike rendelkezik hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, mennyezeti ventillátorral, műholdas LCD tévével, minibárral, vízforralóval, széffel, vasalóval, vasalóállvánnyal, fürdőköpennyel, papuccsal, Gilchrist & Soames fürdőszobai bekészítéssel, ingyenes WIFI kapcsolattal, tablettel és erkéllyel, vagy terasszal. Az ?Allure? Junior lakosztályok 50 nm-esek, részben, vagy közvetlenül tengerre néznek. Swim-up szobák felár ellenében foglalhatók, közvetlen medencekapcsolattal. A ?Xhale Club? Junior lakosztályok 50 nm-esek, az ?Allure? szobatípusok berendezésein felül teraszukon jakuzzival is felszereltek (kivéve Swim-up szoba). A ?Xhale Club? szobák vendégei részére bővített fürdőszobai bekészítés és minibár feltöltés, továbbá Nespresso kávéfőző is biztosított. A ?Xcelerate? Junior lakosztályok az ?Allure? Junior lakosztályokkal megegyező berendezésekkel rendelkeznek, a szálloda ?Xcelerate? parti zónájában találhatók.

Ellátás
All Inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközben burgerek, pizza, tapas és snack ételek, éjszakai büfé (23:00-06:00 között), a?la carte vacsora, bizonyos helyi és számos import alkoholos és alkoholmentes ital korlátlan fogyasztása (napi 24 órában), naponta üdítőkkel, sörrel és vízzel feltöltött minibár, 24-órás szobaszerviz. Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, borospince, privát vacsora, fogyasztás a ?Fizzed Ice Champagne? jakuzzi pezsgőbárban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás