Mexikó, Cancun: Occidental Tucancun 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 238280
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Cancun

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A Barcelo hotellánc ezen tagja a repülőtértől kb. 35 km-re terül el, a cancuni földnyelven, a Zona Hotelera területén, közvetlenül a gyönyörű, fehérhomokos karibi tengerparton. Környékén vásárlási és szórakozási lehetőségek széles választéka várja az ideutazót; a Kukulcan pláza csak néhány lépésnyire, a ?La Isla? bevásárlóközpont mintegy 10 perces sétával könnyedén elérhető, ahol számtalan üzlet, bár és étterem vár ránk.

Szolgáltatások
A szállodában főétterem, 3 a?la carte étterem (olasz, mexikói és hal; előzetes foglalás szükséges) és 5 bár gondoskodik a vendégek ellátásáról. A komplexumban 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, strandtörölköző szerviz, nappali animációs programok, esti show-műsorok, alkalmanként élő zene, fitneszterem, strandröplabda, vízilabda, vízi kosárlabda, vízitorna, tenisz, táblajátékok, kézműves, tánc- és főzőtanfolyam, a vízi sportok közül kajak és a vízibicikli ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. A gyermekek szórakoztatásáról miniklub és játékterem gondoskodik. Térítés ellenében a Spa központ szolgáltatásai, masszázsok, szépségszalon, WIFI internetkapcsolat, mosoda, butik, gyermekfelügyelet, autóbérlés, orvosi ellátás és konferenciaterem is igénybe vehető.

Elhelyezés
A 339 szoba mindegyike hajszárítóval, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, telefonnal, bérelhető széffel, vasalóval, vasalóállvánnyal, WIFI internetkapcsolattal (térítés ellenében), kávéfőzővel és minibárral felszerelt. Egyes szobatípusok erkély nélküliek. A Tengerre néző Premium Level Családi szobák kb. 125 nm alapterületűek, két hálószobából és egy nappaliból állnak, maximum 5 felnőtt és 1 gyermek helyezhető el bennük, nappalival és konyhasarokkal is felszereltek.

Ellátás
All Inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, tematikus estek a főétteremben, snack ételek napi 24 órában, bizonyos helyi alkoholos (12:00-24:00 között) és alkoholmentes (napi 24 órában) italok korlátlan fogyasztása, naponta üdítők, víz, sör és snack a minibárból. Térítés ellenében: import, palackozott és prémiumitalok, a?la carte reggeli és ebéd, bizonyos ételek az a?la carte éttermekben, 24-órás szobaszerviz. Csak a ?Premium Level? szobatípust foglaló vendégek részére: érkezéskor gyümölcs és bor bekészítés, a Premium Level Loung-ban kontinentális reggeli, prémium kávé, import italválaszték, ingyenes szobaszerviz.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 484 utazás 337 437 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás