Ciprus, Ayia Napa: Fg Fedrania Gardens Hotel 2*


Fg Fedrania Gardens Hotel 2*

Utazás áttekintő:

Ország:   Ciprus
Város:   Ayia Napa

Ellátás:   félpanzió
Szálláshely:   2*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


A Fedrania Garden Hotel az egyik legjobb választás, hogy kipihenje a mindennapok fáradalmait és élvezze a nyaralás minden percét. A tengerpart kb. 500 méterre helyezkedik el, azonban a szálloda saját medencéje is várja a vendégeket.



Fekvése

Ayia Napa városközpontjától kb. 1,5 km-re, csendes környezetben található. A nemrégiben teljesen felújított, szép kerttel rendelkező, modern szálloda a lassan mélyülő homokos strandtól kb.800 méterre helyezkedik el. A pihenést és a szórakozási lehetőséget kereső utazóknak is teljesen ideális helyen, a város főutcájától a Nissi Avenue-tól 200 méter távolságra, a belvárostól kb. 10 perc sétára található. A sziget egyik legszebb strandja a fehér homokos Nissi Beach mindösszesen 1.5 km távolságra található.

Szobák

FŐÉPÜLETI STANDARD MEDENCÉRE NÉZŐ:a szobák légkondicionáltak, medencére néző erkéllyel vagy terasszal kialakítottak.A szobákban a wifi térítés ellenében érthető el. A szoba további felszereltsége: tv, mini hűtő, széf (térítés ellenében), fürdőszoba. Maximum 1 fő részére pótággyal bővíthetőek.

1 LÉGTERŰ APARTMAN: az apartmanok a standard szobákhoz képest nagyobb alapterületűek, de egylégterűek.Valamennyiszobalégkondicionált, szárazföldre néző erkéllyel vagy terasszal kialakítottak.A szobákban a wifi térítés ellenében érthető el. A szoba további felszereltsége: tv, mini hűtő, széf (térítés ellenében), fürdőszoba. A szobák maximum 4 fő részére foglalhatóak.

Ellátás

Félpanzió, bővített kontinentális reggeli és menüválasztásosvacsora.

Szolgáltatások

24 órás recepció, étterem, lobby- és medencebár, wifi elérhetőség a közös helyiségekben (térítés ellenében) csomagszoba, ajándékbolt és minimarket, autó- motor- és kerékpárbérlés, parkoló, medence, gyermekmedence, napozóteraszingyenesen használható nyugágyakkal és napernyőkkel mind-mind a szálláshely által nyújtott szolgáltatások közé tartozik. A szállodához közeli homokos strandon nyugágy és napernyőtérítés ellenében bérelhető.




További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: