Málta, Sliema: Cavalieri Art Hotel 4*


Cavalieri Art Hotel 4*

Utazás áttekintő:

Ország:   Málta
Város:   Sliema

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


A Cavalieri Art Hotel Málta egy csendes és különleges részén helyezkedik el, gyönyörű kilátással a St. Julian's Bay-re. St. Julian's a sziget egyik legkedveltebb része az ide utazók körében, számos kikapcsolódási lehetőséget kínál és az éjszakai élet is egyfolytában pezseg. A szállodából kilépve számos bár, étterem és vásárlási lehetőség fogadja a vendégeket. Az itt megszálló vendégeket tehát remek lehetőségük nyílik arra, hogy megismerkedjenek Máltával és a sziget valódi arcával.

Fekvése:
a 4 csillagos szállodaSt. Julian`s üdülőhelyen,Spinola Bay-en közvetlenül a sziklás-betonos tengerparton fekszik. A nyüzsgő Paceville negyed éttermei és bárjai 300 méterre találhatók. A Valletta és Sliema városaiba, valamint Gozo kompkikötőjébe közlekedő főbb buszok a közelben állnak meg.A központban számtalan étterem, bár, kávézó, bevásárlási és szórakozási lehetőség található. A repülőtér 15 km távolságra. A Hotel2005-ben esett át egy teljes körű renováláson és kellemes környezettel várja vendégeit.

Szobák felszereltsége:

tájra néző comfort szobáinak mindegyike fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, SAT Tv-vel,telefonnal, minibárral, teafőzési lehetőséggel, légkondicionálással, kis erkéllyel, WIFI elérési lehetőséggel felszerelt.

Felár ellenében modernebb berendezésű öbölre vagy tengerre néző superior szoba is foglalható.

Mindkét szobatípus 2 felnőtt + 2 gyermek (max 11 évesek) vagy 3 felnőtt befogadására is alkalmas illetve maximális befogadóképesség mellett további 1 db babaágy is elhelyezhető. A baba részvételi díja minimum 2 fő főágyon történő elhelyezése mellett: 29 900 Ft.

Ellátás:
büféreggeli, felár ellenében félpanzió foglalható.

Azoknak az utasoknak akik FÉLPANZIÓS ELLÁTÁST KÉRNEK és karácsonyi és/vagy szilveszteri időszakra foglalják a szállodát kötelezően karácsonyi vacsora (dec. 24) és szilveszteri vacsora felár (dec. 31) is kötelezően fizetendő.

Félpanziós ellátás esetén KÖTELEZŐ karácsonyi vacsora felára: felnőtt: 16 900 Ft/fő, gyermek 11 éves korig: 8 900 Ft/fő

Félpanziós ellátás esetén KÖTELEZŐ szilveszteri vacsora felára: felnőtt: 27 900 Ft/fő; gyermek 11 éves korig: 14 900 Ft/fő

Szolgáltatások:
A lobbyba belépve máris aSt. Julian`s Bay fenséges látványa fogadja az itt megszállókat, valamint itt található a recepció is, mely 24 órán keresztül fogadja a hotel vendégeket éssegítséget nyújtanak taxi rendelés esetén, reggeli ébresztésnél valamint pénzváltásnál is.Az ajándéküzletben különféle ajándéktárgyakat, európai újságokat valamint helyi térképeket is van lehetőség vásárolni.A lobbyban wifi használat érhető el a vendégek számára, azon vendégek, akik saját számítógépüket is magukkal hozzák, a hotel nyújt egy olyan helyet, ahol ingyenesen használhatják az internetet.A hotelsaját kültéri,beltéri medencével,napozóterasszal és szaunával, tengervizes úszómedence, fedett édesvizű medence, napozóterasz, napernyők, napozóágyak, strandtörölközők, teraszos étterem kilátással a tengerre, bár, szauna, masszázs, szobaszerviz, mosoda.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: