Málta, Mellieha: Hotel Seabank Resort & Spa 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233964
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Mellieha

Szállás / program részletes leírása



A 4 csillag besorolású Hotel Seabank Resort & Spa 2012 nyarán nyitotta meg kapuit vendégei előtt. Málta egyik legfiatalabb All Inclusive szállodája, amely a sziget legnépszerűbb, homokos tengerparttal jegyzett részén, közvetlenül a parton (mindössze egy sétány választja el a strandtól), Mellieha városközpontjától kb. másfél kilométerre helyezkedik el.

Fekvése:
A 4 csillag besorolású Hotel Seabank Resort & Spa 2012 nyarán nyitotta meg kapuit vendégei előtt. Málta egyik legfiatalabb All Inclusive szállodája, amely a sziget legnépszerűbb, homokos tengerparttal jegyzett részén, közvetlenül a parton (mindössze egy sétány választja el a strandtól), Mellieha városközpontjától kb. másfél kilométerre helyezkedik el.

Szobák: tájra néző standard szobáinak mindegyike fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, mini hűtővel, teafőzővel, TV-vel, telefonnal, kis erkéllyel, légkondicionálással, WIFI elérési lehetőséggel, széffel felszerelt. A standard szobák maximum 4 fő befogadására alkalmasak. Felár ellenében tengerre néző erkélyes szoba is foglalható. A tengerre néző erkélyes szobákba maximum 2 fő fér el. A maximális befogadóképesség mellett szobánként további 1 db babaágy is elhelyezhető.

Ellátás:
All Inclusive. Svédasztalos reggeli a Coral étteremben, ebéd a Coral és a Laguna Pool ( csak nyáron nyitva tartó) éttermekben ahol különféle antipastikat, pizzákat, tésztaféléket, grillételeket és desszerteket fogyaszthatnak a vendégek. Svédasztalos vacsora látványkonyhával a Coral étteremben. A szálloda minden étterme korlátlan házbort, házi sört, üdítőitalokat, vizet, teát és kávét kínál önkiszolgáló rendszerben. A Tramun Taghna étteremben italokat felár ellenében szolgálnak fel.

Az éttermekben férfiak számára hosszú ujjú felső és hosszú nadrág viselése kötelező! Hölgyek számára a strandruha, strandpapucs és sportos öltözet nem megengedett. Karácsonyi,szilveszteri és húsvéti időszakban érkező utasoknak kötelező ünnepi felár fizetendő.

A szállodában 5 étterem található:

The Coral Restaurant - nemzetközi ételek
The Laguna Restaurant - Mediterrán Barbecue ételek
L-Orjent - Ázsiai specialitások
El Rodizio - Olasz étterem
The Jungle - étterem gyermekeknek családias környezetben

Szolgáltatások:
fűtött, fedett panoráma medence, 1400 m2-es nyitott medence, gyermek pancsoló, napozóterasz napozóágyakkal, ajándékbolt és egyéb üzletek, konferenciaterem, széleskörű animációs programok (gyerekeknek is), búvárkodás (Sea Shell Dive Centre), Aquamarine Spa & Fitness Centre: fitness, szauna, gőzkabin, jacuzzi, meditáció, relax helyiség, masszázs



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a Wizzair légitársaság menetrend szerint közlekedő repülőjáratra Budapest/Debrecen-Málta-Budapest/Debrecen útvonalon, online check-int, 1 db max 40x30x20 cm-es kézipoggyászt (melynek az utazó előtti ülés alá el kell férnie), szobánként 1 db max. 20 kg-os feladható poggyászt,szállást megadott ellátással a választott turnusra, magyar nyelvű asszisztenciát Málta szigetén (az asszisztencia a reptéren érkezéskor és induláskor nincs jelen). A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, magyar asszisztencia nélküli repülőtéri buszos gyűjtőtranszfereket szálloda-reptér-szálloda útvonalon, MINIMUM 2 FŐ MEGLÉTE ESETÉN magyar asszisztencia nélküli privát taxi transzfert reptér-szálloda-reptér útvonalon: 13 900 Ft/fő költségen, nyári szezonban (június közepétől szeptember közepéig) minimum létszám megléte esetén elérhető magyar nyelvű fakultatív programok költségeit a helyszínen. Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi illetéket (kb. 2 EUR/fő/éj) valamint a környezetvédelmi hozzájárulást (kb. 0,5 EUR/fő/nap). Fedélzeti ellátás térítés ellenében vehető igénybe.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy amennyiben a buszos gyűjtő- vagy privát transzfert nem veszik igénybe úgy a nyaralás ideje alatt magyar nyelvű asszisztenciát/idegenvezetést nem tudunk biztosítani!

Csecsemő részvételi díja (0-2 év): 29.900 Ft/fő, az esetleges extra helyszínen fizetendő babaágy díját a leírás szobákra vonatkozó részletezése tartalmazza.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik - normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is.

Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén a részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető.
A részvételi díjban szereplő feladott poggyászon túl, extra poggyász vásárlása esetén a weboldalon szereplő díjak csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényesek, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás