Málta, Sliema: Hotel Diplomat 4*


Hotel Diplomat 4*

Utazás áttekintő:

Ország:   Málta
Város:   Sliema

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


A kellemes, négycsillagos hotel a repülőtértől 11 km-re, Sliema tengerparti sétánya mentén, St. Julian`s városától kb. 10 percnyi sétatávolságra helyezkedik el.

Fekvése:
A hotelt csak a tengerparti út választja el a sziklás strandtól, ahol a szálloda privát Beach Clubjában a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. A strandon egy étterem-pizzéria is található. Rövid sétatávolságra található egy kiépített homokos partot tengerparti szakasz. A hotel melletti buszmegállóból könnyedén megközelítheő a sziget bármely pontja. Érdemes ellátogatni St. Julian`s központjába, ahol megszámlálhatatlan étterem, bár, üzlet és szórakozási lehetőség várja az oda látogató turistákat.

Szobák:
a 111 kényelmes szoba mindegyike wifi kapcsolattal, hajszárítóval, tea/kávéfőzővel, légkondicionálóval, telefonnal, bérelhető széffel, műholdas tv-vel, minibárral és rádióval rendelkezik. Felár ellenében tengerre néző szoba is foglalható.

Ellátás:
büféreggeli, felár ellenében félpanzió is foglalható.

Szolgáltatások:
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, pub, 3 bár, wifi kapcsolat. Térítés ellenében: mosoda, fitneszterem, szauna, jacuzzi, tárgyalótermek, business center, vízi sportok, búvárkodás, bowling lehetőség a közelben felár ellenében.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: