Zakynthos, Argassi: Athina Studio 2*, 2 fős stúdió, félpanzió (medencés)


Athina Studio

Utazás áttekintő:

Ország:   Görögország
Város:   Argassi

Ellátás:   félpanzió
Szálláshely:   apartman
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Szálloda leírásaFEKVÉS

Az Argassi településen fekvő kétcsillagos hotel tökéletes választás egy remek nyaraláshoz. Egy kellemes sétával elérhető a városközpont (kb. 100 méter), a homokos tengerpart kb. 350 méterre, a repülőtér 5 km-re található.

ELHELYEZÉS

28 studio szobájának mindegyikében található légkondicionáló (8 euró/ nap), konyha, hűtő, fürdőszoba/WC, valamint erkély. A pótágy kihúzható kanapéágy. A szobákat hetente háromszor takarítják, míg az ágyneműt és a törülközőket hetente kétszer cserélik.

ÉTEL ÉS ITAL

Önellátással, reggelivel vagy félpanzióval (reggeli és vacsora italok nélkül) kérhető. A büfé jellegű reggelit a medence melletti bárban fogyaszthatják el a vendégek, mely magában foglalja többek között a kávé, tej, pékáru, sajtok, sonka, joghurt, bacon vagy tojás vagy omlett, sütemény vagy gyümölcs választékát. Félpanzió esetén a vacsora a szomszédos Zakantha Beach hotelben vehető igénybe. A közelben számos bár, étterem, taverna található.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Medence, gyermekek számára játszótér, térítés ellenében a snack bárban fogyaszthatnak a vendégek. A közelben külön díjért vízi sportolási lehetőség, búváriskola és lovaglás is elérhető.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, ingyenes WIFI elérhetőség a medencénél, bérelhető széf (10 euró/hét) bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők és napágyak a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre (2 napágy és 1 napernyő kb. 8 euró/nap).

A szálláshely címe: Athina Studio, Argassi, 29100 Zakynthos


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: