Tunézia, Monastir: Iberostar Kuriat Palace 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 232947
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  401 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  401 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Monastir

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda Monastirtől kb. 7 km-re, Sousse-től pedig kb. 15 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton fekszik.

ELHELYEZÉS
A szálloda 382 szobájának mindegyike WIFI-vel, erkéllyel vagy terasszal, Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, tea- és kávékészítési lehetőséggel, széffel és mini bárral felszerelt, melyet naponta töltenek újra egy üveg ásványvízzel.

Double Basic: kb. 36 m2 alapterületű, földszinti, kertre nyíló szoba.

Double Garden/ Side Sea/ Sea View: kb. 36 m2 alapterületű, földszinti vagy első emeleti, kertre, oldalról a tengerre vagy tengerre néző kilátással rendelkező szoba.
Double Garden/ Sea View Superior: kb. 42 m2 alapterületű kertre vagy tengerre néző kilátással rendelkező szoba.
Star Prestige Garden/ Sea View: Felsőbb emeleti, kertre vagy tengerre néző kilátással rendelkező, csak 16éven felüli vendégeknek foglalható szoba.

Family Garden/ Sea View: kb. 45 m2 alapterületű, két kanapéággyal felszerelt, kertre vagy tengerre néző kilátással rendelkező családi szoba.
Family Superior Sea View: kb. 58 m2 alapterületű, két szobával és tengerre néző kilátással rendelkező családi szoba.
ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, amely tartalmazza a büféjellegű reggelit, a késői reggelit, az ebédet és a vacsorát. A hotel több bárral is rendelkezik, melyekben a vendégek helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat fogyaszthatnak. Külön díj ellenében import italok rendelése is lehetséges. A szálloda a`la carte éttermében előzetes foglalás esetén egyszeri alkalommal a fogyasztás díjmentes.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Három medence, gyermekmedence, csúszdák tenisz, fitneszterem, strandröplabda, mini golf, asztalitenisz, petang, darts, térítés ellenében a wellness részleg szolgáltatásai, szauna, törökfürdő, masszázs és szépségápolási kezelések vehetőek igénybe. A vendégek kikapcsolódását az animációs programok, a mini klub (4-8 éves korig), maxi klub (8-12 éves korig), tini klub (12-16 éves korig) és játszótér biztosítja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
A szállodában térítés ellenében orvosi ellátás és autóbérlés bővíti a szolgáltatások körét. A szálloda napernyőket és napágyakat a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen biztosít, a standtörülközők azonban felár ellenében kérhetőek. A WIFI használata a szálloda területén díjmentes.

A szálloda weboldala:https://www.iberostar.com/en/hotels/monastir/iberostar-kuriat-palace



Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás