Ciprus, Ayia Napa: Anthea Apartman, 5 fős apartman, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227014
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Debrecen - Larnaca
Indulás Ciprusra menetrend szerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába.

2-7. nap: Ciprus
Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Cipruson (vacsora, ha a program tartalmazza).

7./11. nap: Larnaca - Debrecen (választott úthossz szerint)
Elutazás Debrecenbe repülőgéppel, érkezés Debrecenbe.

Általános információk:

Utazás Debrecen-Larnaca és Larnaca-Debrecen útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken történik. A repülőút alatt fedélzeti ellátást térítés ellenében vehet igénybe.
A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre) biztosítunk az utószezoni (november és április közötti) utazások kivételével.
Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.
A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.
Transzfer minden esetben külön fizetendő, pontos árak az egyes időpontokhoz a lenti kalkulációban találhatók!

Igény szerint foglalható:
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás különböző választható díjszabásban

Csomagszállítás
Minden utasunk (2-99 éves kor között)számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:

  • Egy darab kézipoggyász, mely nem nagyobb, mint 40x30x18cm (max. 5 kg/db),
  • Egy darab feladott poggyász, melyek súlya nem lehet több, mint 20kg
  • Olyan árucikkek, amelyeket a repülőtéri ajándékboltban a biztonsági ellenőrzést követően vásárolt.

Gyermekkedvezmények:
0-2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel).
Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.
Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch boksz-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak.
Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét. Válasszon ülőhelyet!
Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet? Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni. Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.
Fix ülőhely foglalást - a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt fogadunk el.

Wizz Air szolgáltatások:

  • Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)
  • Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése: Fekvése: Ayia Napa népszerű tengerparti üdülőhelyen, a városközpont közvetlen közelében éttermek, üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában található, tágas belső udvarral és napozóterasszal is rendelkező több épületblokkból álló, a közelmúltban teljesen felújított 261 szobás apartmanhotel. A tengerparti sétánytól 500 méterre, a kikötőtől és a homokos strandtól pedig 750 méterre fekszik. Elsősorban fiatalabb utazók által kedvelt szálláshely, foglalása azoknak javasolt, akik az aktív üdülést és az éjszakai szórakozási lehetőségeket keresik Ciprus legnépszerűbb üdülővárosában. Ayia Napa központja számtalan szórakozási lehetőséget kínál, a szálláshely környékén számos bár, klub, szórakozóhely található, ahol rendszeresen tartanak koncerteket is. A sziget egyik legszebb strandja a Nissi Beach (2 km) taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszmegálló a közelben, jegyár kb. 1.50 eur).

Szobák: minden standard stúdió egy hálószobás (~20 m2), egyszerűen berendezett, fürdőszobás, konyhasarokkal (főzőlap, hűtő, minimális konyhai felszereltség), Tv-vel, telefonnal rendelkezik. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik utcai vagy medencére néző kilátással. A szuperior stúdiók (~30 m2) teljesen felújítottak, szebben és modernebb bútorokkal berendezettek. A családi apartmanok felszereltsége a standard stúdióval azonos, azonban nagyobb alapterületűek (~45 m2), hálószobával (két ágy) és nappalival (kihúzható kanapé) rendelkeznek. Felár ellenében helyszínen igényelhető: széf (~2 euró naponta) és légkondicionálás (~8 euró szobánként és naponta).

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, medencebár, autó-motor és kerékpárbérlés, takarítás - ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), internetezési lehetőség (WiFi térítés ellenében, ~5 euró naponta), minimarket.

Sport és szórakozás: medence és gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, térítés ellenében: biliárd. A szálláshely környékén üzletek, bárok, szórakozóhelyek sokasága találhatók, emiatt környezetében zajra lehet számítani. A környező strandokon a nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.

Étkezés: Önellátás. Az üdülőhely központjában számos étterem, taverna található. Főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Felár ellenében bővített kontinentális reggeli, vagy félpanzió (reggeli és menüvacsora) foglalható.

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két vagy három gyermek elhelyezése csak családi apartmanokban lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás