Kréta-Nyugat, Platanias: Apollon Hotel 3*, reggeli (felár ellenében félpanzió)


Apollon Hotel 3*

Utazás áttekintő:

Ország:   Görögország
Város:   Platanias

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Fekvés: A 3*-os minőségű közkedvelt szálláshely Platanias mozgalmas, kedvelt üdülő településén, 22 km-re a repülőtértől, Chania városától kb. 10 km-re. A településen változatos szórakozási lehetőségek találhatóak.

Strand: A hoteltől 300 méterre található a lassan mélyülő, homokos-aprókavicsos strandtól. A tengerparton napágyak és napernyők bérelhetők.

Elhelyezés: Tágas, erkélyes stúdiók és apartman, konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel, televízióval. A kétágyas stúdió szobák 1 felnőtt illetve 1 gyermek részére pótágyazhatóak, az apartman négy ággyal rendelkezik. Babaágy igényelhető a szabad kapacitás függvényében. A fürdőszoba zuhanyzós, törölközővel, hajszárítóval ellátott. A széf és légkondicionáló felár ellenében érhető el. A földszinti stúdiókban csak ventillátor vehető igénybe.

Ellátás: Bővített kontinentális, felszolgált reggeli (vaj, rántotta, joghurt, sajt, sonka, lekvár, méz, kávé, tea). Felár ellenében menüválasztásos vacsora igényelhető - saláta, főétel, melyet 2-3 lehetőségből lehet kiválasztani, desszert.

Egyéb: Medence mellett a napágyak térítésmentesen használhatók. A WIFI ingyenes a szálloda egész területén.

Tipp: Nagyszerű értékelésű, közkedvelt szálláshely, remek ár-érték arányban.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: