Ciprus, Ayia Napa: Electra Holiday Village 4*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 224704
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Debrecen-Larnaca

Indulás Ciprusra menetrendszerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába.

2-7. nap: Ciprus

Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Cipruson (vacsora, ha a program tartalmazza).

8. nap: Larnaca-Debrecen

Elutazás Debrecenbe repülőgéppel, érkezés Debrecenbe.

Általános információk:

Utazás Debrecen-Larnaca és Larnaca-Debrecen útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken történik. A repülőút alatt fedélzeti ellátást térítés ellenében vehet igénybe.

A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát bizonyos időpontokban csak térítés ellenében biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).

A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Transzfer minden esetben külön fizetendő, pontos árak az egyes időpontokhoz a lenti kalkulációban találhatók!

Igény szerint foglalható:

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás különböző választható díjszabásban

Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz).

Csomagszállítás

Minden utasunk (2-99 éves kor között)számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:

- Egy darab kézipoggyász, mely nem nagyobb, mint 40x30x18cm (max. 5 kg/db),

- Egy darab feladott poggyász, melyek súlya nem lehet több, mint 20kg

- Olyan árucikkek, amelyeket a repülőtéri ajándékboltban a biztonsági ellenőrzést követően vásárolt.

Gyermekkedvezmények:

0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel).

Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch boksz-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak.

Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Wizzair fix ülőhely – Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét. Válasszon ülőhelyet!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet? Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni. Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.

Fix ülőhely foglalást - a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt fogadunk el.

Wizz Air szolgáltatások:

Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)

Ülőhelyfoglalás (prémium helyek és a gép első fele kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

Tervezett menetrend:

Debrecen - Larnaca 06:10 - 09:50

Larnaca - Debrecen 10:30 - 12:25

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Ayia Napa városközpontjától 1.5 km távolságnyira, csendes környezetben található, 124 szobás, görög falu jellegű, többtucat villaépületből álló „A” kategóriás (legmagasabb besorolás) apartmanhotel-komplexum, szép gondozott kerttel és saját csúszdaparkkal rendelkezik, közvetlenül a tengerparti sétány mellett épült. A legközelebbi homokos strand a szomszédos Callisto Holiday Complex előtt található (kb. 50 m) illetve az üdülőhely egyik legszebb homokos strandjától (Sandy Bay) mindösszesen 500 méterre fekszik. A városközpont vagy a Nissi Beach taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszmegálló a közelben, jegyár kb. 1.50 eur).

Szobák: minden szoba (1-3 fős) és családi szoba (2-5 fős) a kerti épületekben található, szépen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, konyhasarokkal, hűtővel, tea és kávéfőzővel, tv-vel, telefonnal felszerelt. A családi szobák tágasabbak, hálószobával és nappalival (kihúzható kanapé) rendelkeznek. A szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldi, medencére vagy tengerre néző kilátással.

Szolgáltatások: recepció, étterem, több bár, gyermekfelügyelet, internetezési lehetőség (ingyenes Wi-Fi), parkoló, rendezvényszervezés (pl. esküvő), minimarket, strandtörülköző szerviz (letét ellenében). A városközpontban számtalan vásárlási és szórakozási lehetőségek közül választhatunk.

Sport és szórakozás: több medence (nyitott és fedett is), gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal (medence körül térítésmentesen, a strandon térítés ellenében), játszótér, röplabdapálya, edzőterem. Animációs team szervezésében érdekes és sokszínű szórakoztató és sportprogramok, játékos versenyek, élőzene. A tengerparton vízisport bázis, számtalan szórakozási lehetőséggel (kajak, banán, motorcsónak, jetski, ejtőernyő stb.)

Electra Waterpark: 1 családi csúszda, 2 gyors csúszda, 1 inga csúszda, 2 csőcsúszda, gyermekvízi világ (építmény) csúszdákkal, hullámmedence, lustafolyó. Térítésmentes napernyő és nyugágy használat, zuhany.

Étkezés: all inclusive ellátás, benne: reggeli (07:30-10:00), ebéd (12:30-14:30) és vacsora (19:00-21:30), snack ételek és szendvicsek (10:30-12:00 és 15:00-18:00 óra között), jégkrémek, korlátlan italfogyasztás 10–24 óra között. Az italválaszték pohárban felszolgálva, a szálloda által meghatározott helyi és alkoholos és üdítőitalokra, vízre és gépi kávéra vonatkozik. Az import és palackozott italok fogyasztása térítéshez kötött.

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén vagy két-három felnőtt és egy vagy két gyermek egy családi szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

(181204)



Szobák:

Szolgáltatások: minimarket,parkoló,gyermekfelügyelet,recepció,étterem,rendezvényszervezés,internetezési lehetőség,bár

Sport és szórakozás: nyugágyak és napernyők,gyermekmedence,medence,gyermekjátszótér,napozóterasz,röplabdapálya,csúszdapark,fitness terem

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás