Mexikó, Cancun: Oasis Palm Cancun 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 221356
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Cancun

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Elsősorban családokra specializálódott, egyszerűbb, jó árfekvésű hotel, a cancuni földnyelven a hotel zóna bejáratánál helyezkedik közvetlenül a fehér homokos tengerparton. Éttermek, bárok és boltok akár gyalogosan is elérhetőek. A repülőtértől kb. 15 km-re, míg Cancun belvárostától 5-7 km-re található.

Szolgáltatások
11 étterem és 7 bár gondoskodik a vendégek ellátásáról, ahol a helyi és a nemzetközi fogásokból is ízelítőt kaphatunk. Napközben különféle animáció programok. 3 és 12 éves gyerekeknek kitűnő szórakozást kínál a hotel kölyök klubja, ahol színes animációs programokkal kötik le a kicsik figyelmét. Ezen felül a hotel rendelkezik gyerek medencével és mini csúszdával is. Nem motorizált vizi sporteszközök (kajak és kicsi evezős hajó), medence és fitnesz-terem várják a mozgás kedvelőit. A SPA központban változatos kezelésekkel és masszázsokkal kényeztethetjük magunkat térítés ellenében.

Elhelyezés
2 ágyas egyszerűen berendezett standard szobákban, melyek felszereltségéhez légkondicionáló, hajszárító és sík képernyős tévé tartozik. WIFI, széf és telefon térítés ellenében vehetők igénybe. A szobákba maximum két felnőtt és 2 gyerek foglalható.

Ellátás
All inclusive. (Reggeli és ebéd büférendszerben, vacsora büfé és a?la carte rendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok és snackek fogyasztása napközben.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás