Mexikó, Cancun: Grand Oasis Palm Cancún 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 208993
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Cancun

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
családbarát szálloda, Cancún hotel negyedének az északi bejáratánál, közvetlenül a fehér homokos tengerpartnál. A bevásárló lehetőségek, éttermek és bárok akár gyalogosan is elérhetőek, de a vállalkozó kedvűek egy kellemes 10 perces sétával akár a Mexikói Művészeti Múzeumot is elérhetik. A szálloda közelében golfpálya is található.

Szolgáltatások
a családbarát szálloda, végtelen szórakozási lehetőségeket kínál a gyerekek (2-12 év) számára: napközben animáció, játékos, valamint ügyességi feladatok, játék szoba, medence csúszdával, színház, mini diszkó, Hook kapitány kalózhajó A kölyök club a testvérszállodában az Oasis Palm Beach Resortban található). A gyerekek mellett a felnőttek gondtalan kikapcsolódására is nagy gondot fordít a komplexum, nem motorizált sporteszközök (kajak, kenu és szörf) használata, napközbeni és esti felnőtt animációs programok, modern SPA központ (térítés ellenében), fitneszterem, medence várják a kikapcsolódni vágyókat. Számos étterem és bár kínálata közül válogathatnak az itt megszálló vendégek, a tradicionális mexikói fogások mellett, gasztronómiai ételkülönlegességeket, a nemzetközi konyha ízeit és japán ételeket is kipróbálhatnak. A komplexumon belül dohány shop és szépség szalon is megtalálható.

Elhelyezés
egyszerűen berendezett, de minden igényt kielégítő standard szobákban, melyekben légkondicionáló, sík képernyős TV, telefon, hajszárító, IPOD csatlakozó, minibár (ásványvízzel, helyi üdítővel és sörrel feltöltve) található. Térítés ellenében széf és WIFI elérhetőség is kérhető. Standard szobáiban maximum 2 felnőtt és 2 gyerek helyezhető el. A szobák egy része balkonnal is rendelkezik.

Ellátás
all inclusive. (Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben. Étkezés A?la carte éttermekben (előzetes foglalás szükséges). Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása a hotel összes bárjában. Napközben snackek fogyasztása.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 504 utazás 330 131 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás