Mexikó, Playa del Carmen: Barcelo Maya Beach 4*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 208984
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Playa del Carmen

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda a Barcelo hotellánc óriási komplexumában található, a cancúni repülőtértől kb. 70 km-re, Playa Del Carmen központjától kb. 15 km-re a Maya Riviérán, egy pálmafákkal övezett, pompás, zöldellő kertben, közvetlenül a fehérhomokos tengerparton. Páratlan környezetével, széleskörű szolgáltatásaival és saját delfináriumával méltán vált az ide látogatók egyik kedvencévé. A hotel családosoknak és pároknak egyaránt tökéletes választás, hisz itt minden megvan, amit egy feledhetetlen nyaralásról csak álmodhatott; gyermekei kitűnően szórakoznak majd a medencék és a vízi csúszdák nyújtotta élmények során, a miniklubban és az animációs programokon, míg Ön egy kellemes koktélt kortyolgatva piheni ki egészéves fáradalmait a finomhomokos, karibi tengerparton. Párok számára a hotel gyönyörű, zöld területe ad lehetőséget az elvonulásra, de ha vízi kalandokra vágynak is számtalan lehetőség várja őket; kipróbálhatják például a szálloda hullámmedencéjét és szörf szimulátorát, vagy a strandon igénybe vehető számtalan vízi sport egyikét. A hotel vendégei ingyenesen használhatják a komplexum területén lévő 4 Barcelo hotel főéttermét, bárjait, medencéit és strandját. A kulináris élvezetek rajongói 16 étterem kínálatából válogathatnak.

Szolgáltatások
A Barcelo komlexumban 4 főétterem, 4 tengerparti grill étterem, 8 a?la carte étterem (spanyol, mexikói, olasz, 2 japán, hús a?la carte és halétterem; előzetes foglalással) és 15 bár szolgálja ki a vendégeket. Összesen 7 medence (köztük gyermekmedence, fél olimpiai medence és felnőtt medence) napernyőkkel és napozóágyakkal , strandtörölköző szerviz, aquapark a szomszédos Barcelo Maya Colonial Hotel területén csúszdákkal és vízeséssel, széleskörű nappali animációs programok, esti show-műsorok, belépés a Kukulcan és a Palenque színházak előadásaira, diszkó, night club tiniknek, ?Barcy? miniclub (4-12 éves korig), fitneszterem, multifunkcionális sportpálya, tenisz, futball, kosárlabda, minigolf, röplabda, óriás sakk, darts, sakk a medencében, vízi torna, vízilabda, motor nélküli vízi sportok (kajak, vízibicikli) ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében: A felnőtt és gyermek Spa és wellness központ szolgáltatásai, különféle masszázsok, szépség- és testkezelések, a ?Kalóz-sziget? vízipark csúszdái, szörf szimulátor a medencében, sportpályák világítása, búvárkodás, üzletek, mosoda, orvosi ellátás, konferenciaterem, gyermekfelügyelet, WIFI internetkapcsolat, motorizált vízi sportok, szörf és katamarán (engedéllyel), horgászat, a Barcelo Maya Palace és a Riviera Maya hotelek szolgáltatásai, esküvőszervezés, delfinárium. A Premium Level szobatípusok vendégei részére: ingyenes WIFI szobánként két készüléken. ELHELYEZÉS: Az igényesen berendezett szobák mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, széffel, fürdőköpennyel, papuccsal, minibárral, kávéfőzővel és erkéllyel felszerelt. A Superior szobák 39 nm-esek, max. 4 felnőtt helyezhető el bennük. A Junior lakosztályok és a Lakosztályok felújítottak. A Premium Level Junior lakosztályok 55 nm alapterületűek, tengerre néznek, teraszukon jakuzzival felszereltek. A Premium Level szobatípusok vendégeinek a standard-eken felül bővített fürdőszobai és minibár bekészítés is biztosított. ELLÁTÁS: All inclusive: üdvözlőital érkezéskor, reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, snackek, továbbá bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása (napi 24 órában), naponta üdítőkkel, vízzel és sörrel feltöltött minibár. Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import, prémium és palackozott italok, szobaszerviz. A Premium Level szobatípusok vendégei részére: bizonyos import és prémiumitalok, ingyenes szobaszerviz.

Elhelyezés
Az igényesen berendezett szobák mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, széffel, fürdőköpennyel, papuccsal, minibárral, kávéfőzővel és erkéllyel felszerelt. A Superior szobák 39 nm-esek, max. 4 felnőtt helyezhető el bennük. A Junior lakosztályok és a Lakosztályok felújítottak. A Premium Level Junior lakosztályok 55 nm alapterületűek, tengerre néznek, teraszukon jakuzzival felszereltek. A Premium Level szobatípusok vendégeinek a standard-eken felül bővített fürdőszobai és minibár bekészítés is biztosított.

Ellátás
All inclusive: üdvözlőital érkezéskor, reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, snackek, továbbá bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása (napi 24 órában), naponta üdítőkkel, vízzel és sörrel feltöltött minibár. Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import, prémium és palackozott italok, szobaszerviz. A Premium Level szobatípusok vendégei részére: bizonyos import és prémiumitalok, ingyenes szobaszerviz.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás