Mauritius, Cap Malheureux: Hotel Coin De Mire Attitude 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207725
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Cap Malheureux

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A 2017-ben felújított, 122 szobás, hagyományos mauritiusi stílusban épült resort szálloda az Attitude szállodalánc kiváló minőséget nyújtó tagja. A fehér homokos északi partoknál, Cap Malheureux hangulatos kis halászfalu és Grand Bay üdülőtelepülés között található közvetlenül a tengerparton. A szállodából csodás kilátás nyílik a méltóságteljes Coin de Mire sziklára. A repülőtér kb. 1 órás transzferrel megközelíthető.

Szolgáltatások
a szálloda 3 étteremmel és 1 bárral áll vendégeink rendelkezésére. A La Paillote étteremben helyi és nemzetközi fogásokat, a Taba-J étteremben mauritiusi street food különlegességeket, míg a Kot Nouban ,,nagyi-féle? mauritiusi ételeket kóstolhatunk. A szórakozásról és kikapcsolódásról teniszpálya (felszerelés és labda felár ellenében), edzőterem, asztalitenisz, petanque, hagyományos és nemzetközi játékok, 2 úszómedence, üvegfenekű hajó, vízibicikli gondoskodnak. Hetente több alkalommal téma esteket is szervez a hotel. Felár fizetése ellenében, kerékpárt bérelhetünk, katamarán kirándulásokon vehetünk részt a szálloda privát hajóján, PADI búvárkodhatunk, kiteszörfölhetünk, valamint halászhatunk és motorcsónakozhatunk is. Az Ayo le Dodo miniklubban a 3-12 éves gyermekekre is számos szórakozási lehetőség vár (kincskeresés, mesemondás, szórakoztató műsorok). Privát gyermekfelügyelet felár ellenében, lekérésre igényelhető. A spa részlegben a hangsúlyt Mauritius természeti értékei ihlették, és a kezelések, szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe.

Elhelyezés
kb. 33 négyzetméteres, légkondicionált, kertre néző superior szobákban, amelyekhez kisméretű, bútorozott balkon vagy terasz is tartozik és maximum egy felnőtt vagy egy gyermek részére pótágyazhatók. A szobák mindegyike telefonnal, televízióval, minibárral, elektronikus széffel, tea- és kávéfőzővel, hajszárítóval rendelkezik. WIFI térítés ellenében kérhető. Továbbá felár ellenében foglalható deluxe szoba, 2 gyermek részére pótágyazható deluxe családi szoba és családi apartman is.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár fizetése ellenében all inclusive ellátás is foglalható.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás