Zakynthos, Laganas: Aktypis Stúdiók, 2 fős stúdió, pozsonyi indulással


Aktypis Stúdiók

Utazás áttekintő:

Ország:   Görögország
Város:   Laganas

Ellátás:   teljes ellátás
Szálláshely:   apartman
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Szállás leírása:
Laganas még mindig a sziget legfelkapottabb és legkeresettebb üdülőhelyei közé tartozik, bár egyre többször már csak a fiatalok választják a nyüzsgő éjszakai élet miatt. Az Aktypis stúdiók, az idei szezon újdonsága, Laganas központjában fekszik közvetlenül a homokos strandon. A tulajdonosok itt üzemeltetik még a Tasos tavernát is, ahol egész nap finom ételeket és italokat fogyaszthatnak. A vendégek rendelkezésére 2-3 ágyas légkondicionált stúdiók állnak rendelkezésre konyhasarokkal. Leginkább fiataloknak ajánljuk.

Saját kategória:
**

Hivatalos kategória:
*

Kapacitás:
26 stúdió

Strand:
homokos strand közvetlen a ház előtt. Napernyők, napozóágyak és vízisportok felár ellenében vehetők igénybe.

Szobák:

stúdió 2-3 fő részére alapfelszereltségű konyhasarok hűtőszekrény zuhanyzó/WC ingyeneslégkondicionálás széf babaágy lekérésre erkély / terasz A közelben: Tasos Taverna Tasos koktél bár ingyenes WiFi a tavernában



Ellátás:
teljes ellátás.Kontinentális reggeli, ebéd és vacsora italokkal (helyi bor, csapolt sör, víz és üdítőitalok) a Tasos Tavernában. Az ebéd és a vacsora tartalmaz egy előételt, főételt és desszertet (sütemény vagy gyümölcs).

www:
www.tasostaverna.gr/en/aktypis-studios.html

Program:
buszos út: Magyarország - Szerbia (vagy Bulgária) - Macedónia - Killini kikötő. Budapest-Killini: kb. 1522 km. Killini kikötőből utazás menetrendszerinti komphajóval Zakynthos szigetre (kb. 1,5 óra). Úti okmány szükséges! Az utazás során tapasztalt gépkocsivezetők állnak rendelkezésre.

Az ár tartalmazza:
buszos út: utazás légkondicionált autóbusszal szállás apartmanokban/stúdiókban választás szerint megérkezésnél takarítás és tiszta ágynemű víz- és áramfogyasztás a helyi partneriroda asszisztenciája.

repülős út: retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő szolgáltatásai.

Kötelező felárak:
buszos út: foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül

repülős út: repülőtéri illeték (légbiztonsági díj és handling-fee) és kerozin pótdíj: 31 900 Ft/fő 2 éven felül transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: 7900 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 7 900 Ft/fő foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül

Opcionális felárak:
buszos út: útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) oda-vissza helyjegy a buszon: 3000 Ft/fő baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 550 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 720 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás és más szolgáltatás a helyszínen fizetendő euróban.

repülős út: útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 550 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 720 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás a helyszínen fizetendő euróban.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: