Kréta, Agia Pelagia: Pelagia Bay Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 202210
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Agia Pelagia

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Kréta
Elutazás Krétára charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.

2-7. nap: Kréta
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza) után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.

8. nap: Kréta-Budapest
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza), transzfer a repülőtérre, hazautazás.

 

Általános információk: utazás Budapest-Heraklion és Heraklion-Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az utazásszervező által bérelt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk: telefonügyelet, információs találkozó a szállásokon, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre (létszámfüggő).

A feltüntetett teljes ár tartalmazza: részvételi díj, repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak, transzfer (különböző díjszabás), 1% sztornóbiztosítást és a foglalási díjat, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk. A sztornóbiztosítás a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat. Helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás(különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéveskor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0-2 éves korig a gyermekrészvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn különülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 126 fő.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kint tartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

2018. január 1-től a görög kormány idegenforgalmi adót vezetett be az üdülőhelyeken az alábbiak szerint (helyszínen fizetendő). Stúdiók, apartmanok kategória besorolásától függően: 0,25 EUR - 1,00 EUR / szoba / nap.
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Aghia Pelagia, ez a festőien szép fekvésű üdülőhely Herakliontól 18 km-re található. Csendes, meghitt környezetben, zöldellő völgyek, olaj és citrusfa ligetek ölelésében található több épületből (főépület és hat melléképület) álló, mindösszesen 39 szobás,legutóbb 2012-ben felújított szálloda, Agia Pelagia üdülőhely központjától 10 perc sétányira, domboldalon épült. A szállodától csodálatos a kilátás a végtelen tengerre és a környező dombokra, öblökre. Környékén több romantikus öböl és festői szépségű kis standok találhatók. A központi homokos strand 800m, a Psaroumora Bay 800 m, Agia Pelagia városközpont 1 km (kikötő, üzletek,éttermek, szórakozóhelyek), a buszmegálló 200 m található.

Szobák: minden szoba (2-3 fős) egyszerűen berendezett, fürdőszobás (tusoló és wc), telefonnal és hűtővel felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldre, medencére vagy tengerre néző kilátással. A családi szobák nagyobb alapterületűek (kétlégteres vagy galériás szobák, konyhasarokkal), családok, baráti utaspárok számára nyújthat kényelmes elhelyezést biztosítanak. Felár ellenében légkondicionálás igényelhető (kb. 8 euró/nap) és széf bérelhető (kb. 2 euró/nap).

Szolgáltatások: recepció, bár, étterem,internetezési lehetőség (térítésmentes Wi-Fi), Tv szoba, parkolási lehetőség az utcán, a legközelebbi minimarket kb.150 méternyire található.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kert, medence, gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: biliárd. A városi strandon vízisport-lehetőségek, Agia Pelagia központjában étkezési, vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található.

Étkezés: félpanzió, bővített kontinentális reggelivel (tojás, sajt, sonka, zöldség, gyümölcs, vaj, lekvár,joghurt, kávé, tea, gyümölcslé) és büfé vacsorával (több saláta, meleg főételek, desszert). Az italfogyasztásért az étkezések alatt fizetni kell (kivéve reggelinél).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Nagyobb családok részére (max.4 fő) az elhelyezés családi szobákban lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás