Törökország, Side: Club Hotel Turan Prince World 5*, all inclusive


Club Hotel Turan Prince World 5*

Utazás áttekintő:

Ország:   Törökország
Város:   Side

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Kiemelt (F): A hatalmas kertjével, széleskörű szolgáltatásaival és rengeteg szórakozási lehetőségével, ideális helyszíne egy családi nyaralásnak.

USP: A hatalmas kertjével, széleskörű szolgáltatásaival és rengeteg szórakozási lehetőségével, ideális helyszíne egy családi nyaralásnak.

Fekvése: Közvetlen a szállodához tartozó, hosszú, homokos/kavicsos strandon fekszik. Manavgat kb. 12 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 75-115 perc.

Felszereltsége: A szállodában 688 szoba található 1 főépületben, 61 kétszintes klub melléképületben és a "Select" melléképület együttesben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, TV-szoba, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, teraszos étterem, több a`la carte-étterem, bárok, kis szupermarket és üzletek. A nagy kertben 3 édesvizű úszómedence és relax-medence, valamint aquapark vízicsúszdákkal (7 felnőttek és 7 gyermekek részére). Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A - Club-szobák: Aklub bungaló-épületekben található szobákban minibár, légkondicionálás (időszakos üzemeltetéssel), széf, LCD-TV, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon.

A2F/A3F/A4F - Club duplex-családi szobák:2 szintesek (összekötő ajtó nélkül), az alsó szinten és a hálórész a nyitott galérián is 2 külön ággyal és 1zuhanyozó.

B1A/B2A/B3A: A főépületben található szobák, egyébként hasonló berendezéssel, mint a Club-szobák.

B2F/B3F/B4F - Duplex-családi szobák:2 szintesek (összekötő ajtó nélkül), az alsó szinten 2 külön ággyal,a hálórész a nyitott galérián dupla ággyal és 1 zuhanyozó.

C2A/C3A - Select-szobák:A"Select" melléképületben található szobák tágasabbak és igényesebben berendezettek, kiegészítve kávé-/teafőző szettel.

C2B/C3B - Select-Junior suitek:Tágasabbak, nappali ülősarokkal és külön hálószoba (dupla ággyal és 1 külön ággyal).

C2F/C3F/C4F -Select-családi suitek: 2 szintesek, az alsó szinten 2 külön ággyal, hálórész a galérián dupla ággyal és 2 zuhanyozó.

Sport: Aerobic, kosárlabda, strandröplabda, boccia, fitneszterem, minigolf, 5 teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Fedett medence, szauna, gőzfürdő és hamam. Térítés ellenében: masszázs és kozmetikai kezelések.

Gyerekek: Mini-klub (2-14 éveseknek), játszótér, külön gyermekmedence.

Szórakozás: Animációs programok, diszkó és játékterem (térítés ellenében).

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, B1A).

  • All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10.00 és 00.30 óra között. Snack-ételek. Délutánonként kávé, tea, sütemények és fagylalt. Vacsorázni heti 1x a 3 ingyenes a`la carte-étterem egyikében is lehet (mexikói, kínai és halételek, előzetes foglalással). A minibárba naponta vizet és üdítőket készítenek be. Éjféli snack.

    Turbókedvezmény: 2018.04.30-ig történő foglalás esetén 3,- EUR/teljes árat fizető fő/éjszaka kedvezmény (csak a 08.26.-10.31. közötti tartózkodásoknál).

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2017.11.30-ig történő foglalás esetén 30% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.02.28-ig történő foglalás esetén 25% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.03.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

    2018.04.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-6 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2-3 gyermek 2-3 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    Senior kedvezmény: 60 év feletti utasainknak 8% kedvezmény a szállás díjából (csak a A1A, A2A, A3A, B1A, B2A, B3A szobatípusok foglalása esetén érvényes).

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!


    További információk:


    Egyéb hasznos szolgáltatások:


    Szállodáknak: