Törökország, Belek: Sensitive Premium Resort & Spa 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 194745
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Belek

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda kb. 30 km-re található Antalya repülőterétől, Belek belvárosától kb. 5 km-re, kb. 400 m-re a homokos-kavicsos tengerparttól. A napágyak, napernyők, strandtörölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre a medencénél és a tengerparton. A szórakozásrólsoft animációs és sportprogramok, esti show műsorok, valamint wellness szolgáltatások gondoskodnak. A szállodában központi étterem,a`lacarteéttermek, bárok,belső fűtött medence várja a vendégeket. Térítésellenébenmini market, boltok, fodrászat, ékszerbolt, mosoda, autó kölcsönzés, masszázs, orvosi ellátás bővíti a szolgáltatások körét.A 2016-ban megnyílt szállodát, fiataloknak ajánljuk, akik nem bánják, ha a szálloda távolabb helyezkedik el a tengerparttól.Az őszi-téli időszakban a hotel a leírásban szereplő, valamint a felsorolásban látható szolgáltatásokon változtathat és szüneteltetheti azokat, erre irodánknak nincs ráhatása.2022 ősz és téli időszakban a szállodában 1 db belső fűtött medence áll rendelkezésre (időjárás függvényében változhat).BELEK:A beleki régiót a gyönyörű türkizkék tenger látványa, a zöld fenyvesek és a golf pályák határozzák meg. Az itt található szállodák nagy többsége hatalmas területen helyezkedik el. A régió tengerpartja nagyrészt homokos/aprókavicsos és többnyire lassan mélyül, kivétel Bogazkentben, ahol a tengerpart gyorsabban mélyül, kavicsos/köves/sziklás, ezért fürdőcipő viselése ajánlott.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-21:00 óra között vehető igénybe, és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a főétteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, napközben snackek, sütemény, kávé, tea,éjjelileves(00:00-02:00). A főétkezéseknél és a bárokban a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Egyes import italok, frissen facsart gyümölcslevek, az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, fodrászat, internet kávézó, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek, kerekes szék,

Szórakozás
strandröplabda, táncórák, darts, diszkó, fitneszterem, gyermek animációs programok, soft animáció,

Wellness
szépségszalon, belső medence, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, mini klub,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás