Fedezze fel velünk Bali szigetét - kulturális körutazás hosszabbítási lehetőséggel a tengerparton

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 194545
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Indonézia
Város: Denpasar, Jimbaran, Sanur, Ubud

Szállás / program részletes leírása



Bali méltán híres az utazás szerelmeseinek körében, hiszen egyedi kultúrája mellett a sokszínűség is jellemzi. Ez a kis, trópusi paradicsom egyedülálló keveréke a modern turisztikai létesítményeknek valamint a gazdag kultúrának. Zöldellő rizsteraszok, végtelen tengerpartok, templomok ezrei, mindennapi szertartások ejtik ámulatba az idelátogatót. Kultúrájukból adódóan a helyi emberek nagyon kedvesek és békések, mely még kellemesebbé teszi az itt eltöltött időt! 

A program célja szélesebb körben megismertetni utasainkkal a szigetet és annak mindennapi életét, kultúráját, a különleges programok segítségével. Észak-Balin, mintha megállt volna az idő, míg Ubud városát körülveszi a spiritualitás és művészet, Dél-Balin pedig egy igazi turista paradicsom várja Önöket! 
Az idegenvezető a Denpasar-i repülőtéren várja az utasokat!

Tervezett program:

1. nap : Elutazás Budapestről menetrendszerinti járattal egyszeri átszállással. 

2. nap: Érkezés Denpasar-ba az esti órákban. A repülőtérről Ubud-ba vezet utunk, első szállásunkhoz, mely a Baliwood Resort Hotelben lesz.

3. nap: Reggeli után egy kis pihenéssel töltődünk fel a hosszú út után, délután pedig lehetőségünk lesz bemenni Ubud központjába, körülnézni a piacon, megnézni az Ubud-i királyi palotát. Szállás Ubudban.

4. nap: A napot kirándulással töltjük, melyre kényelmes lábbelivel érdemes készülni. Az Ubud-i Majom erdőben kezdünk, ahol szemügyre vehetjük a helyi szürke makákókat, akik a templom őrzői. Utunkat a Tegallalang rizsteraszainál folytatjuk ahol rövid sétát is teszünk.  Kintamani faluban ebédelünk, közben a Batur tó és krátertava látványában gyönyörködhetünk. Ebéd után pedig jöhet a jól megérdemelt kávé, természetesen egy igazi különlegesség a Kopi Luwak (cibetmacska kávé) végül pedig Tirta Empul szent forrásnál fejezzük be a napot. Cibetmacska kávé a helyszínen fizetendő, kb 60 000 IDR/csésze (kb 1200 Ft) Szállás Ubudban.

5. nap: Reggeli után kijelentkezünk és Sanur-ba indulunk. Közben útba ejtjük a Besakih anyatemplomot. Lehetőségünk lesz helyi vezetőnk segítségével megtapasztalni a hely csodálatos energiáit. Mahagiri csodás rizsteraszai mellett megebédelünk, majd Tirta Gangga vízi palota következik. Végül megállunk a sziget egyik legszebb strandján. Szállás Sanurban a Parigata Resort & Spa Hotelben.

6. nap: Szabad program, pihenéssel, strandolással, vásárlással tölthetjük napunkat.

7. nap: Szabad program, pihenéssel, strandolással, vásárlással tölthetjük napunkat.

8. nap: : A napot kirándulással töltjük: megcsodáljuk Munduk vízesést, megállunk a Tamblingan és Buyan tavaknál ahol csodálatos képeket készíthetünk, megebédelünk egy hangulatos helyi
étteremben (nem svédasztal), majd megállunk Ulun Danu Beratan úszótemplomnál.Végezetül egy hosszabb utazás után Tanah Lot sziklatemplomát látogatjuk meg. Erre a napra is ajánlott a kényelmes lábbeli. 

9. nap: Szabad program, pihenéssel, strandolással, vásárlással tölthetjük napunkat.

10. nap: Utolsó kirándulásunk délelőtti programja egy delfines program, mely során kb 30 percet tölthet ezekkel a fantasztikus állatokkal, egy az óceánban kialakított medencében. A déli órákban elindulunk a Bukit-félszigetre. Első megállónk az 5 vallás temploma (Puja Mandala), majd Padang Padang híres strandján töltünk el egy órát, ezt követően pedig Uluwatu temploma felé vesszük az irányt. A nap zárásaként Jimbaran tengerpartján vacsorázunk frissen fogott halételekből.

11. nap: Szabad program, pihenéssel, strandolással, vásárlással tölthetjük napunkat.

12. nap: Reggeli után kijelentkezés a szállodából, szabad program, majd az esti órákban transzfer a reptérre és hazautazás, vagy hosszabbítás lehetséges.

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! 

Hosszabbítsa meg utazását +3 éj üdüléssel a csodálaton Balin!

Hosszabbítási lehetőségek: 
Sanur: Parigata Resort & Spa Hotel 4*: kétágyas szobában: 39 900 Ft/fő, egyágyas szobában: 49 900 Ft

 

Szállások az utazás során:

Ubud, Baliwood Resort Hotel 4*

Elhelyezkedése: A kb 30 000 m2 területen fekvő gazdag növényzettel rendelkező szálloda Ubud központjától kb 15 percre található, ahova a szálloda ingyenes shuttle járatot biztosít. A hotel kitünő helyet nyújt a kikapcsolódni vágyóknak. 

Szolgáltatások: a szállodában wellness központ, spa részleg, játszótér, ajándékbolt, 6 medence, napozóterasz, étterem található.

Szobák: Deluxe szoba: kb 23 m2, a szobákban fürdőszoba, hajszárító, légkondicionáló, tea- és kávéfőző, minibár, tv és wifi biztosítja a vendégek kényelmét.

Ellátás: reggeli

A szálloda honlapját itt tekintheti meg>>

 

Sanur: Parigata Resort & Spa Hotel 4*

Elhelyezkedése: A hatalmas kerttel rendelkező szálloda Sanur tengerpartján található.

Szolgáltatások: A balinéz stílusú 41 szobás szállodában recepció, széf, pénzváltó, étterem, bár, parkoló, ruhatisztítás (térítés ellenében), medence, napozóterasz, és spa részleg biztosítja a vendégek kényelmét.

Szobák: a szobákban fürdőszoba, hajszárító, telefon, tv, internet, széf, minibár, tea- és kávéfőző és légkondicionáló található.

Ellátás: reggeli

A szálloda honlapját itt tekintheti meg>>



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repjegy,
- transzferek,
- 3 éj szállás Ubudban,
- 7 éj szállás Sanurban,
- reggelis ellátás,
- kirándulások magyar nyelvű idegenvezetéssel, melyek tartalmazzák a belépőjegyeket,
- palackozott ásványvizet, kötelező adományokat, légkondicionált kisbuszt, üzemanyag költséget,
- túrák alkalmával egyszeri étkezést, mely nem tartalmazza az italfogyasztást,
- magyar nyelvű kísérőt Balin (hosszabbítás esetén magyar nyelvű asszisztenciát)
- helyi adókat

Külön fizetendő:
- reptéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás: a teljes ár 1,3 %-a,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 870 Ft/fő/nap,
- fakultatív programok,
- fakultatív vacsora: 99 900 Ft/fő, menüválasztásos, italfogyasztást nem tartalmaz.

Helyszínen fizetendő:
- személyes kiadások

 

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás