Indonézia, Tanjung Benoa: Sol Beach House 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 193241
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Tanjung Benoa

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A magas minőségű hotel, közvetlenül Tanjung Benoa tengerpartjánál található, privát strandot és számos szórakozási lehetőséget kínál vendégeinek.

Szolgáltatások
Úszómedence, vízi sporteszközök, tengerparti programok, felszerelt fitnesz-terem, kerékpáros túrák, vízi aerobik és asztali tenisz várja a sportok szerelmeseit (néhány szolgáltatás térítés ellenében). A pihentetőbb kikapcsolódásra vágyók pedig a spa részleg által nyújtott masszázsokat, kezeléseket, beltéri és kültéri pavilonokat, és hidromasszázst próbálhatják ki itt tartózkodásuk alatt (térítés ellenében). A kulináris élmények kedvelői több bár és étterem kínálatóból válogathatnak, többek között olasz étterem, nemzetközi és helyi ételkínálattal rendelkező étterem, valamint napközbeni snackeket kínáló bárok is várják a vendégeket.

Elhelyezés
Modern, divatos, valamint elegáns balinéz stílusjegyeket is mutató dekorral és bútorokkal berendezett, 2 ágyas szobákban, melyek sík képernyős tévével, minibárral (térítés ellenében), széffel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, hajszárítóval, is rendelkeznek. A szobák mindegyikéhez tartozik erkély vagy terasz. Térítés ellenében WIFI elérhetőség is kérhető.

Ellátás
All inclusive. (Büféreggeli, vacsora és ebéd büfé, vagy a la carte rendszerben. Érkezéskor welcome drink. Helyi alkholos és alkoholmentes italok fogyasztása 22:00-ig. Napközben különféle snackek a pool bárban.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás