Mauritius, Pointe Aux Piments: Le Meridien Ile Maurice Hotel 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 179934
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Pointe Aux Piments

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A több nemzetközi szállodai elismerést nyert családbarát szálloda, a Le Meridien szállodalánc tagja a sziget észak-nyugati részén fekszik közvetlenül a meseszép fehér homokos parton, buja trópusi kertek ölelésében, a Point Aux Piments öbölben. A repülőtér kb. 1 órás transzferrel könnyedén megközelíthető.

Szolgáltatások
Kulináris élvezeteket számos büfé- és a la carte étterem nyújt. A 180 degreesben büféételeket, a La Faya étteremben mediterrán, a Cuminban indiai, a Shellsben mauritiusi ételeket kóstolhatunk. A Bayview bárban koktélokkal, míg a Bois Cheriben alkoholos és alkoholmentes italokkal hűsölhetünk. Felfrissülést nyújtanak olyan impozáns, nagyméretű medencék, amelyek csupán pár méterre találhatóak az óceántól. Az Explore spa-részlegében térítés ellenében különféle kezelések és masszázsok segítenek kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Jóga órán, különböző kezeléseken, fitnessz teremben, hidromasszázs kádban, jacuzziban tölthetik el idejüket ? felár ellenében. A Kids Clubban a gyermekeket (4-12 év) animátorok szórakoztatják, és különböző szórakoztató programokon vehetnek részt, mint például a hagyományos hennafestés vagy vízisí oktatás. Felár fizetése ellenében delfinleső túrára indulhatunk, PADI búvárkodhatunk, kiteszörfölhetünk, vízisíelhetünk, kajakozhatunk, valamint halászhatunk és motorcsónakozhatunk is. A szálloda saját búvárközponttal is rendelkezik, ahol felár ellenében éjszakai, roncs, mély vagy könnyűbűvárkodáson is részt vehetnek a kalandkereső vendégek (a részvételhez tanfolyam elvégzése szükséges).

Elhelyezés
kb. 50 nm-es, légkondicionált deluxe szobákban, saját bútorozott terasszal, nappali résszel, fürdőszobával, és maximum 1 felnőtt vagy 2 gyermek részére pótágyazhatók. A szobák televízióval, íróasztallal, kávé- és teafőzővel, vasalóval, széffel, hajszárítóval, minibárral felszereltek. Felár ellenében óceánra néző deluxe, deluxe családi, Nirvana, valamint nászutas szobatípus is foglalható.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár fizetése ellenében teljes panziós vagy all inclusive ellátás is foglalható.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás