Észak-Ciprus, Kyrenia: Club Sempati Hotel 3*, reggeli

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 178238
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Larnaka

Elutazás Ciprusra menetrendszerint közlekedő repülőjárattal. Az érkezést követően transzfer (ha a szerződés tartalmazza) a választott szállodába.

2-7. nap: Észak-Ciprus

Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra.

8. nap: Larnaka-Budapest

Transzfer (ha a szerződés tartalmazza) a repülőtérre majd elutazás Budapestre menetrendszerinti repülőjárattal.

Tervezett menetrend:

Budapest 06:05 Larnaca 09:55

Larcana 10:40 Budapest 12:45 (forrás: wizzair.com 2018.11.13)

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntarja!

Általános információk: utazás Budapest /Debrecen- Larnaca útvonalon közlekedő repülőjáratokon a Budavár Tours által bérelt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk: telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre (létszámfüggő).

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj.

Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban.

A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó.

A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható:

betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban.

Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: Utazási szezononként és légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál.

Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel).

Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 80 fő

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett).

Válasszon ülőhelyet!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?

Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni.

Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.

Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Ciprus északi, a törökök által lakott részén, Kyrenia-tól tizenöt kilométerre, Lapta üdülőhelyen, csendes nyugodt környezetben épült, több épületből álló (főépületi, medence melletti és a kerti bungaló épületek), modern, családbarát 2011-ben felújított 64 szobás klubszálloda, az üdülőhely központjától 2 km-re, a romantikus Sunny Beach strandtól mindösszesen 100 méterre található. A szállodától sétatávolságnyira szupermarket, bár, hangulatos étterem és buszmegálló található. (napközben rendszeres kb.30 percenként közlekedő járatokkal, kb.1.5 euró a jegy Kyreniába)

Szobák: minden szoba praktikusan berendezett, egy hálószobás (~20m2) fürdőszobával, légkondicionálóval, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz terasz tartozik hegyre, medencére vagy tengerre néző kilátással. Széf és vízforraló bérelhető a recepción, minibár fogyasztás, térítés ellenében.

Szolgáltatások: recepció, étterem és bár, medencebár, pénzváltó, autó és kerékpár kölcsönzési lehetőség, parkoló, internetezési lehetőség (Wi-Fi ingyenes a lobby, bár és medence körül), széfbérlés, adapterbérlés (5 euró depozit), ágyneműcsere heti két alkalommal, törülközőcsere igény szerint naponta.

Sport és szórakozás: szépen gondozott belső kertben udvaron medence, leválasztott gyermekmedence résszel, napozóterasz, nyugágyak és napernyők a medencék körül ingyenesen vehetőek igénybe, darts, asztali tenisz. Térítés ellenében: búvárklub (hívásra), biliárd. A strand egy romantikus kis öbölben mindösszesen 100 méternyire ahova a belépés a szálloda vendégeinek ingyenes (a part homokos-aprókavicsos).

Ellátás: bővített kontinentális reggeli büfé rendszerben (tojás, sajt, felvágott, péksütemények, tea, kávé, méz, lekvár, joghurt, kukoricapehely). Felár ellenében félpanzió, büfé vacsorával (leves, naponta váltakozó főétel, többféle meleg és hideg köretek pl.: saláták, sült zöldségek, tésztafélék, rizs, hummusz stb.) foglalható. Italfogyasztás a vacsora alatt térítés ellenében.

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.

(181212)



Szobák:

Szolgáltatások: széf a recepción,autóbérlés,wifi,biciklikölcsönzés,medencebár,internetezési lehetőség,étterem,pénzváltó,recepció,parkoló,bár

Sport és szórakozás: medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,medencéből leválasztott gyermekfürdőző rész,búvárközpont

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás