Mauritius, Flic-en Flac: Sands Suites Resort and Spa 4* deluxe, félpanzióval, budapesti indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 177018
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Flic en Flac

Szállás / program részletes leírása



 

Mauritius: Afrika keleti partjától kb. 3000 km-re, Madagaszkár mellett található ez az egzotikus, vulkáni eredetű trópusi sziget, amelyhez néhány körülötte elhelyezkedő atoll is tartozik. A sziget óriási ragyogó smaragdnak tűnik a szikrázó napfényben, különlegessége, egyedisége történelmén túl gazdag növény- és állatvilágában is megmutatkozik. Mauritiust nevezték már "Ezüst földnek", a Hattyúk szigetének, majd 1598-ban a holland kereskedők által kapta mai nevét. Mauritiust még nevezhetjük az "Örök nyár" szigetének is, hiszen a tengerpart vonulatában az éves átlaghőmérséklet 19-31 Celsius fok körüli. A nyár novembertől áprilisig, a tél pedig májustól októberig tart.

A sziget 67 km hosszú és 46 km széles, alapterülete 1865 km2. Először hollandok, majd franciák, később pedig az angolok gyarmatosították és csak 1968-ban vált  függetlenné. 1992 óta köztársaság. A sziget fővárosa Port Louis, amely örökségként még ma is az Indiai-óceán kapuja. Elővárosaival egy lüktető, forgalmas nyugat-európai kikötővároshoz hasonlít. Ez a sziget kereskedelmi és üzleti központja is. A szigetlakók szeretettel fogadják a távolról ide érkező turistát. A vulkanikus eredetű sziget 160 km hosszú, fehér homokos tengerpartján kívül még csodálatos látnivalókat kínál az idelátogató számára. Káprázatos látványt nyújtanak a botanikus kertek, a cukornád- és trópusi gyümölcs ültetvények hatalmas területei. A sziget érintetlen erdeiben szarvasok, vaddisznók és makákó majmok élik világukat szabadon. A sziget őshonos nagytestű galambféle madara, a DODO madár mára sajnos már a kipusztult fajok egyike. Ennek a madárnak a jelképe sok helyen feltűnik, pl. a Mauritius légitársaságnak is ez a madár a jelképe.

Beutazási, tartózkodási és munkavállalási feltételek:

  A magyar állampolgárok  meghatározott feltételek teljesítése esetén vízummentesen utazhatnak be az országba (az utazás időpontját hat hónappal meghaladó érvényességű és két üres oldallal rendelkező útlevél; visszautazásra szóló, érvényes repülőjegy; visszaigazolt szállásfoglalás; jogosultság a származási/tartózkodási hely szerinti országba történő belépésre; a tartózkodáshoz szükséges anyagi feltételek igazolása (100 USD/nap). Az utazáshoz ajánlott mindenre kiterjedő utas- és balesetbiztosítás megkötése.     Hazautazáskor kilépési illeték fizetendő a repülőtéren, ami 400 MUR, körülbelül 15€/fő. 

Mind a pihenni vágyóknak, mind a búvárprogramok kedvelőinek csodálatos üdülést, varázslatos élményeket kínál ez az egzotikus világ.
Tekintse meg ide kattintva kedvcsináló videónkat >>

SANDS SUITES RESORT AND SPA 4*

Nézze meg a szálloda weboldalát ide kattintva!

A Sands Resort and Spa 4 csillagos szálloda Maruritius egyik legszebb részén  Flic –en Flac hosszú homokos partján lelyezkedik el a sziget nyugati oldalán, kilátással a kék minden színében pompázó türkiz Tamarin öbölre és a legendás sziklára a Le Monre félszigeten. 

A szálloda egy igazi ékkő, mely tökéletes elhelyezkedésével a sziget felfedezésére is alkalmas. 
A boutiqe hotelt 2014-ben teljesen felújították, hogy a legújabb igényeket is ki tudja elégíteni.  A felújítás során a természetközeliséget és a minőséget tartották szem előtt.
Flic-en Flac településen minden kényelmi szolgáltatás elérhető, mint éttermek, bárok, bevárásrlási és szórakozási lehetőségek. A sziget kikötője, Port Louis is csupán 25 km, a nemzetközi repülőtér pedig kb. 55 km-re található a szállodától. 
 

A szállodáról készült videót itt megtalálja!

 

Szobák

 

Minden szobában alapfelszereltség a king size bed vagy twin bed, légkondicionáló, telefon, SAT TV, Minibár, ingyenes wifi, tea és kávéfőző, felszerelt fürdőszoba, dupla mosdó, hajszárító, sminktükör, gardrób szoba, elektronikus széf

 

Superior Suite: Az épület első és második emeletén helyezkednek el, kilátással az Indiai-óceánra. 

 
Deluxe Suite: Az épület földszintjén vannak, ahonnan közvetlen összeköttetésben vannak a parttal.
 

Ellátás: Félpanzió

 
Reggeli és vacsora büférendszerben. Italok és egyéb étkezés térítés ellenében. 
Tamarina Terasz – helyi és nemzetközi konyha büférendszerben
Spices – A’la Carte étterem főleg az India-óceán konyháját sorakoztatja fel. 
PinkPepperCorn – Beach étterem 
Dolphin Bar – Bár és snackek
 

Sport és szabadidő

 

Ingyenesen: vízisí, vitorlázás, vízi bicikli, üvegfenekű hajó, windsurf, kajak, sznorkel, aquagym. Ezen kívül még tenisz, strandröplabda, pingpong és boccia pálya is rendelkezésre áll. 

 

Térítés ellenében: PADI búvár központ, delfin les túra, gyorshajó, naplementés hajókázás, Big Game horgászat, katamrán 

Wellness - SandSpa

 

 

  Program:

1. nap: Elutazás Budapestről 

2. nap: Érkezés Mauritiusra a menetrend függvényében, majd transzfer a szállodába. (igény szerint magyar vagy angol nyelvű transzfer)

3-8. nap: Pihenés a szállodában. Falultatív programlehetőségek, akár magyar nyelven is, kérje a programokról szóló tájékoztatónkat.

9. nap: Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és elutazás Mauritiusról. 

10. nap: Érkezés Budapestre a késő délutáni órákban.

 

Hosszabbítás: ha egy hét nem elég, akkor foglaljon akár 9, 11, 13 vagy 14 éjszakás turnust! Erre kérje irodánk ajánlatát.

+2 éjszaka hosszabbítás már 72.900 Ft/fő ártól elérhető. 

 

Figyelem a részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! Foglalás után a név nem módosítható, kérjük az útlevélben szereplő pontos nevet adja meg, 24-48 órára félretesszük Önnek a helyeket!  
Irodánk nem felel a repülőgép járatok azonos napon belüli esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.

Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 

Amennyiben Önt olcsóbb, félpanziós 3*-os szálloda érdekli vagy premium 4-5*-os kategória kérje ajánlatainkat. 
Kiemelkedően jó csoport-kedvezményekkel állunk rendelkezésére, már akár 8 főtől!
Igény szerint magyar utaskisérőt biztosítunk a teljes programra, min. 6 főtől 



Tudnivalók az árról

 Az ár tartalmazza:

- repülőjegy,

- szállás 7 éjszakára,

- a megadott ellátás,

- transzfer.

 

Külön fizetendő:

- repülőtéri illeték,

- foglalási díj,

- igény esetén privát transzfer,

- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 870 Ft/fő/nap
 
- fakultatív útlemondási biztosítás 1 millió forintos szerződés összegig  1,3%, 1-6 millió forintos szerződés összegig 2,5%
(20% önrészes, de ha megköti hozzá a foglaláskor a fenti betegség biztosítást is, akkor önrész nélküli lesz, azaz lemondás esetén 100%-ot térít a biztosító)
UTÓLAG NEM KÖTHETŐ, CSAK FOGLALÁSKOR!

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás