Málta, St. Paul`s Bay: Bella Vista Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 162530
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: St. Paul`s Bay

Szállás / program részletes leírása



Aktuális beutazási feltételek (2021.07/14):

Máltára kizárólag a 300/2021 számú rendelet 3. cikkében meghatározott országok lakói utazhatnak be és ők is csak abban az esetben, ha az alább részletezett oltási igazolások egyikével rendelkeznek. Az alábbi feltételek minden 12. életévét betöltött személyre vonatkoznak:

  • EU Digitális Covid-igazolvány
    Az igazolásban szereplő vakcinát az EMA elismeri és a Máltai Közegészségügyi Főfelügyelő elfogadta, ami jelen pillanatban az alábbi oltóanyagokra vonatkozik: Pfizer-BioNtech, Moderna, Oxford-AstraZeneca és Johnson&Johnson. A védettséghez szükséges össze dózis, azaz mindkettő (a Johnson&Johnson kivételével, ami egy adagos vakcina) beadásra került Máltára érkezés előtt legalább 14 nappal.

Az alábbi igazolásokkal NEM LEHET Máltára beutazni

  • Covid-19 fertőzésből történt felgyógyulás igazolása
  • Oltási igazolás abban az esetben, ha a szükséges 2 adagból még csak egy került
    beadásra, még abban az esetben sem, ha az illető korábban már felgyógyult Covid-
    19 fertőzésből.
  • Olyan igazolás esetén, ami szerint már beadásra került az összes szükséges dózis,
    de a legutóbbi beadásától még nem telt el a minimum 14 nap.
  • Sinopharm vagy SputnikV vakcinával oltottak.

Az 5 és 11 év közötti gyermekek oltás nélkül beutazhatnak Máltára, de csak abban az esetben, ha a fentieknek megfelelően teljesen beoltott szülővel vagy gondviselővel együtt utaznak, továbbá be tudnak mutatni egy a Máltára érkezés előtt nem több mint 72 órával készített negatív PCR-teszt eredményt.
5 évesnél fiatalabb gyermekek mentesülnek minden beutazási korlátozás alól. 16 évesnél fiatalabbak felnőtt kisérő nélkül nem léphetnek be Máltára.

Általános információk: Utazás Budapest-Málta-Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az utazásszervező által foglalt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen).

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A feltüntetett teljes ár tartalmazza: részvételi díj, repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag "YQ", légszennyezési "ETS" és utasbiztonsági "ATSC"), transzfer (különböző díjszabás), 2% sztornóbiztosítás és a foglalási díjat, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk. A sztornóbiztosítás a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: Amennyiben csecsemő (2 éves korig) is utazik, az Ő teljes részvételi díja 31.100 Ft, amely tartalmazza a részvételi díjat, a sztornó biztosítást, a foglalási díjat, az illetéket, a transzfert, a bébiágyat lekéréssel. A csecsemő a repülőn külön ülőhely nélkül utazik. Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 126 fő.

Fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a repülőjáratokon. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett).

Válasszon ülőhelyet! Felár ellenében igényelhető kiegészítő szolgáltatás!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?
Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni.
Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.
Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Repülő szolgáltatások:

  • Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)
  • Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: kategóriajelzéséhez képest egyszerűbb, szolgáltatásaiban inkább középkategóriás, 2002-ben épült, százötven szobás Bella Vista Hotel, a Salina Bay nyitányán, Qawra és Bugibba üdülőhely szélén, forgalmas út mentén, a sziklás tengerparttól tíz perc (kb. 1 km) sétányira található. A szálloda ingyenes kisbuszjáratot üzemeltet a Qawra-i buszpályaudvar és a szálloda között (javasolt strandolás céljából is ezt igényelni mivel innen több sziklás, betonozott illetve durvahomokos part is gyorsan pár perc sétányira elérhető). A szálloda előtt található buszmegállóból (menetrendszerinti járatok) egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák: minden szoba (2-3fős) praktikusan berendezett, légkondicionálóval (működése központilag szabályozott), ventillátorral, fürdőszobával, hajszárítóval, tv-vel, rádióval és telefonnal felszerelt. Szobaszéf és hűtőszekrény térítés ellenében bérelhető. A szobákhoz erkély vagy balkon tartozik, utcai, medencére néző vagy szárazföldre néző kilátással.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, több bár, játékterem, szobaszerviz, Tv szoba, mosoda, autóbérlés és taxi szerviz, pénzváltó, konferencia terem, internetezési lehetőség (wifi térítés ellenében).

Sport és Szórakozás: nyitott édesvizű medence leválasztott gyermekfürdőző résszel, napozóteraszon és a tetőteraszon nyugágyak és napernyők, fedett medence (szezonális nyitva tartás), edzőszoba. Térítés ellenében: szauna, jacuzzi, masszázs. A mozgalmasabb éjszakai életet kedvelőknek javasoljuk Bugibba városközpontját (kb. 1.5km), ahol szórakozóhelyek, bárok sokasága található.

Étkezés: reggeli. Felár ellenében félpanzió reggelivel és vacsorával foglalható.

Tripadvisor értékelés: 3/5



Szolgáltatások: mosoda,recepció,étterem,bár,lobby bár,szobaszerviz,konferenciatermek,wifi,internetezési lehetőség,rádió,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,masszázs,medencéből leválasztott gyermekfürdőző rész,fedett/belső medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,játékterem,szauna


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás