Luxus utazás Mauritiusra! Grand Gaube Pereybere: LUX Grand Gaube Hotel 5*, félpanzió


LUX Grand Gaube Hotel 5*

Utazás áttekintő:

Ország:   Mauritius
Város:   Grand Gaube

Ellátás:   félpanzió
Szálláshely:   5*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Mauritius egy kicsiny szigetállam az Indiai-óceánban, Madagaszkártól 900 km-re keletre. Két nagyobb és több apró szigetből áll. Összterülete 2 046 km²; ebből maga Mauritius, a fősziget 1865 km²,  a 22 sziget többsége lakatlan korallszirt. A fő sziget észak-déli irányban 58 km, kelet-nyugati irányban 47 km, kerülete 330 km.

Mauritius egyedülálló természeti adottságaival különbözik az Indiai-óceán többi szigetétől, hiszen itt a fehérhomokos strandok mögött vulkanikus hegyek húzódnak. 
A sziget klímája átmenetet képez a trópusi és szubtrópusi éghajlat között, melyet a hűs délkeleti szél tesz igazán kellemessé.
 
A sziget északi részén többnyire fehér homokos tengerpartot és lagúnákat találunk. Itt található a főváros, Port Louis is, ahol sok vallási épület – katedrális, templomok, pagodák és mecsetek – tekinthető meg. Főtere a Place des Armes. 
 
 

LUX Grand Gaube Hotel 5*

A luxusszolgáltatásokat kínáló szállodát a nyugalom oázisának is nevezhetjük, hiszen a Feng Shui alapelveinek figyelembe vételével alakítottak ki szinte minden egyes részletet a komplexumban.
 

Fekvése: Nyugodt környezetben, a sziget észak részén fekszik, közvetlen Grand Gaube csodálatos, finomhomokos öble mellett. Grand Baie számos bevásárlási és szórakozási lehetőséggel kb. 10 perc. Transzfer a repülőtérről kb. 75 perc.

Felszereltsége: A 2014 nyarán felújított szállodában a vendégek rendelkezésére áll 2 bár,LUX kávézó, üzletek, fodrászat,4 étterem (az egyik csak délben tart nyitva és csak 18 éven felüliek vehetik igénybe), strandbár,internetsarok és WIFI (ingyenesen). A szépen kialakított kertben 3 édesvizű úszómedence pool-bárral,relax-medence (csk 18 éven felüliek részére és napozóterasz. Napágyak, napernyők és törölközők ingyenesen vehetők igénybe. Összesen 198 szoba.

Elhelyezés: Superior-szobák: Az ízléses szobákban fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító, légkondicionálás, telefon, SAT-TV, minibár (térítés ellenében), széf, kávé-/teafőző, ülősarok, internetcsatlakozás, WIFI és balkon vagy terasz.

Ellátás:  félpanzió. A vacsoránál alkalomhoz illő viselet ajánlott. Felár ellenében all inclusive ellátással is foglalható az utazás, a részletekről kérem, érdeklődjön irodáinkban.

Sport: LUX* ME fitneszterem, asztalitenisz, kivilágítható teniszpálya, vízisí, szörf, búvárkodás (pipa, uszony), túra üvegfenekű hajóval, kajak, Hobie Cat-vitorlázás, vízibicikli, strandröplabda, jóga és boccia. Térítés ellenében: golf (Driving Range), kerékpárok, biliárd és PADI búvárbázis.

Wellness: Szauna, gőzfürdő és pezsgőfürdő. Térítés ellenében: masszázs és különböző kezelések a LUX* ME spa-ban.

Gyerekek: Gyermekmedence, mini-klub 3-11 éveseknek, tini-klub (12-17 éveseknek)és játszótér valamint gyermekfelügyelet (térítés ellenében).

 

Szórakozás: Esténként animációs programok, élőzenevalamint nyitott mozi a strandon.

  A szálloda honlapját itt tekintheti meg>>

 Ez a szálloda all inclusive ellátással is foglalható. A részleteket itt találja>>

Program:

1. nap: Elutazás Budapestről menetrendszerinti járattal, egy átszállással.

2. nap: Érkezés Mauritiusra a menetrend függvényében, majd transzfer a szállodába. (igény szerint magyar vagy angol nyelvű transzfer)

3-8. nap: Pihenés a szállodában. Fakultatív programlehetőségek, akár magyar nyelven is, kérje a programokról szóló tájékoztatónkat.

9. nap: Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és elutazás Mauritiusról menetrendszerinti járattal, egy átszállással Budapestre.


Az ár NEM tartalmaz magyar nyelvű idegenvezetést. Felár ellenében magyar nyelvű fakultatív programok foglalására is van lehetőség.

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! 
Egy hét kevés? Kérje ajánlatunkat, tetszőleges hosszabbítással kapcsolatban!


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: