Mexikó, Playa del Carmen: Ocean Maya Royale 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 153975
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Playa del Carmen

Szállás / program részletes leírása



Szökjön el a télből a nyárba! Várja a napfényes Mexikó!

Mexikó a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban nem rendelt el semmilyen utazási korlátozást, külföldiek állampolgárságuktól és kiinduló állomásuktól függetlenül beléphetnek az országba.

Egy online kérdőívet kell kitölteni, és érkezéskor a reptéren megmérik a beutazók testhőjét. Utána irány a transzferbusz, amivel a tengerparti hotelbe repítjük utasainkat, ahol nincs más hátra, mint élvezni a kikapcsolódást!

A repülés is teljesen biztonságos! A fedélzeten minden járatindulás előtt teljes fertőtlenítés történik, különös tekintettel az ülésekre, lehajtható tálcákra, üléskarfákra, illetve a mosdóra. A levegőt rendszeresen szűrik magas hatékonyságú HEPA szűrővel, amelyet pl. az egészségügyben a műtőkben is használnak. Ezek a szűrők a vírus, illetve baktérium szennyezettség 99.999%-át kiszűrik, ezzel biztosítva a fedélzeti levegő minőségét.
A légitársaság nem kér az utazáshoz tesztet, a reptéren és a járaton maszk viselése szükséges. A maszk étkezéskor levehető. A járatokon nincs tömeg, így az utazás most igazán kényelmes lehet. Átszálláskor a repülőteret nem lehet elhagyni, maszk viselése szükséges.

A helyszínen magyar asszisztenciát biztosítunk, és idegenvezetők állnak rendelkezésre, segítenek mindenben és magyar nyelvű fakultatív programokat szerveznek, az Ön egyedi kívánságának megfelelően. 

 

Mexikó: A Karib-tenger és a Csendes-óceán mentén 10.000 km hosszan elterülő romantikus halászfalvak vagy luxus üdülőhelyek strandjai csábítják fürdőzésre az idelátogatókat. Mexikó igazi varázsereje ősi kultúrájában, a gyarmati időkből származó városokban és egyedülálló természeti adottságaiban rejlik. Érdemes ellátogatni néhány maja, azték vagy olmék város romjaihoz, és megcsodálni a gyönyörű templomokat és piramisokat. Mayák, álomszép tengerpartok, piramisok, mariachik, taco és tequila teszik mexikói nyaralásukat egy színes, vidám fiestává. 

Maya Riviera kb. 150 km hosszan, Cancun és Tulum között terül el. Itt található az ismert nyaralóhely, Playa del Carmen modern, színvonalas szállodákkal, melyek gyönyörű kertekkel rendelkeznek. A vendégeket számos vízi sportolási lehetőség és változatos kirándulások várják. Az egykori halászfaluban tradicionális kávézók, elegáns bárok, éttermek, üzletek és egy modern bevásárló passage található. Playa del Carmen éttermeket, bárokat, diszkót, türkizkék tengert, gyönyörű, hosszú, homokos strandokat és az előttük húzódó korallzátonyt kínálja az ide látogatóknak. Könnyedén eljuthatunk innen Cozumel szigetre, de a Yucatan-félsziget legfontosabb régészeti ásatásai is könnyen megközelíthetők.  

 

OCEAN MAYA ROYALE 5*

>>A szálloda weboldához katt ide!

A csak 18 év felettieket fogadó szálloda közvetlenül a Riviera Maya homokos strandján található. Playa del Carmen szórakozási és vásárlási lehetőségekkel kb 15 perc, a reptér pedig kb 50 perc.

Szolgáltatások: több étterem és bár, medencék, törölközők és napágyak a strandon is ingyenesen, spa, masszázs, szauna, jacuzzi, ajándékbolt, fitness terem, tenisz, strandröplabda, kajak, vizisportok, sznorkeling, WiFi, fodrászat és mosodai szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére. Figyelem, bizonyos szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe. 

Szoba: 320 szobával várja a vendégeket. Az alap szoba neve deluxe szoba, de felár ellenében tengerre néző szoba és lakosztály is foglalható. Minden szoba fürdőszobás, légkondicionálóval, telefonnal, TV-vel, minibárral (naponta töltik fel vizzel, üditőitalokkal és sörrel), kávé- és teafőzővel, széffel, vasalóval, valamint balkonnal rendelkeznek. 

Ellátás: All inclusive. Főétkezések büférendszerben, vacsora lehet a' la carte is, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, szórakoztató programok, sportolási lehetőségek a felsoroltak szerint.

 

Tájékoztató a legkedveltebb fakultatív programokról:

Chichen Itza: A mexikói maya kultúra leghíresebb és legjobban bemutatott romterülete, melynek közepén magaslik Kukulkan lépcsős piramisa. Az egész napos kirándulás során ellátogatunk Valladolid-ba, a hajdani gyarmati kisvárosba és egy cenotébe, ahol – ha az idő megengedi – úszhatunk is a kristálytiszta vízben. Chichen Itza 2007 óta a világ hét újkori csodájának az egyike. A túra magában foglalja: az utazást légkondicionált kisbusszal, idegenvezetőt, belépőket és svédasztalos ebédet. Egész napos program.

Tulum, Coba, Cenote: Tulum, és a tőle 40 km-re elhelyezkedő Coba a mayák két néhai városa mind fekvésükben mind hajdani szerepükben igen eltérőek. Tulum, a volt kereskedőváros a Karib-tenger partján épült a fehér homok fölé magasodó sziklákra, míg Coba, ami valaha a környék közigazgatási és politikai központja volt, a dzsungel közepén. A romterületet bérelt biciklivel, vagy sétálva tekinthetjük meg. Itt található a Yucatan-félsziget északi részének legmagasabb piramisa, amit a mai napig meg lehet mászni. Utána ebéd, majd egy frissítő úszás egy cenote cseppkövei között. A túra magában foglalja: az utazást légkondicionált járművel, idegenvezetőt, belépőket és svédasztalos ebédet.

Tulum expressz: Rövid, félnapos kirándulás Tulumba. A Karib-tenger hófehér homokos tengerpartja fölé magasodó sziklaszirtre épült templomok csodálatos látványt nyújtanak. A fallal körülvett város eredeti neve "Zamas", azaz napkelte, ami a város keleti parti elhelyezkedéséből adódik. Indulás reggel a szállodából, az utazás busszal Cancún-ból két órát, Playa del Carmen-ről egy órát vesz igénybe, a romterületet idegenvezetővel tekintjük meg, majd a délutánt már a szállodában tölthetitek. 

Isla Mujeres vitorlás katamaránnal: Az "Asszonyok szigete" egy nyolc km hosszú, néhány száz méter széles sziget Cancún-nal szemben, mindössze 11 km-re a parttól. Az utóbbival ellentétben itt nincsenek nagy luxusszállodák, a hely megőrizte autentikus jellegét. Nevét a déli végén fekvő kis maja templomban talált Istennőt ábrázoló szobrocskákról kapta. Legszebb tengerpartja az északi végén fekvő Playa Norte, ami a hófehér homokon kívül hangulatos kis bárokkal és függőágyakkal várja az idelátogatókat. Reggel 9:30-kor indul a hajó Cancún szállodasoráról. Ha Playa del Carmen-en szállnak meg, nyolc óra körül veszi fel a busz Önöket a szállodában. Kb. másfél óra vitorlázás után kikötünk az El Faro nevű korallszirtnél, ahol fél órát sznorkelezünk. Majd kikötünk a sziget kisvárosánál, ahol sétálhatunk a hangulatos kis utcákon, vagy egy helyszínen bérelt kismotorral vagy golfkocsival körbejárhatjuk a szigetet. Találkozó ismét a kikötőben van, majd áthajózunk a tengerparti étteremhez. Itt a svédasztalos ebéd után pihenhetünk a tengerparton vagy úszkálhatunk a medencében. Négy óra körül indulunk vissza Cancún felé. Érkezés a kikötőbe du. fél hat körül. A hajón egész nap korlátlan az italfogyasztás!

Kérje a magyar nyelvű programokkal kapcsolatban árajánlatunkat! 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer a repülőtér és a szálloda között,
- szállás kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- all inclusive ellátás,
- magyar asszisztencia és idegenvezetés a helyszínen. 


Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (fakultatív), 
- útlemondási biztosítás (fakultatív).

 

Helyszínen fizetendő:

- kilépési illeték, ami kb.25 USD / fő,
- idegenforgalmi adó, ami kb. 20-25 MXN (kb. 1-1,2 USD)/szoba/éjszaka.


Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek! 

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás