Málta, St. Paul`s Bay: Santana Hotel 4* (fedett medence & wellness a városközpontban)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 153912
Indulás dátuma:2024.05.29. (Sze)
Időtartam:6 nap/5 éj
Ár:  230 990 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  296 420 Ft / fő
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: St. Paul`s Bay

Szállás / program részletes leírása



MÁLTA: Ha szeretünk szép katedrálisokat, templomokat, erődöket, lovagi várakat, akkor Málta igazán tetszeni fog majd nekünk. Málta egy kis sziget, ahol rengeteg elbűvölő kincs található. A lélegzetelállító, ősi helyek, bájos városok és a gyönyörű tengerpart csak a kezdet. Málta évszázadokon át vonzotta a kalandorokat, és a modern látogatók számára is számos lehetőséget nyújt, hogy ez az elbűvölt hely az emlékeiben maradjon.

Málta, a lovagok szigete: megalitek, középkori várbörtönök és Calypso barlangja - a máltai szigeteket mítosz lengi körül. Városainak és falvainak szűk, kanyargó utcái tele vannak reneszánsz székesegyházakkal és barokk palotákkal. Mivel a vidéket a világ legrégebbi ismert ember által épített struktúrái tarkítják, a szigeteket méltán nevezik szabadtéri múzeumnak! A máltai szigetvilág gyakorlatilag a Földközi-tenger közepén fekszik: Málta Szicíliától 93 km-re van délre. A szigetvilág három szigetből áll: Málta, Gozo és Comino. A teljes lakosság 400 000 fő, a teljes terület 316 km2. Málta a legnagyobb sziget, és egyben a kulturális, kereskedelmi és államigazgatási központ. Gozo a második legnagyobb sziget: sokkal vidékiesebb, a meghatározó ágazatok a halászat, az idegenforgalom, a kézműipar és a mezőgazdaság, míg Comino jórészt lakatlan.
A csodásan napos időjárásnak, a kiterjedt strandoknak, a virágzó éjszakai életnek és a 7000 évnyi, cselszövésekben bővelkedő történelemnek köszönhetően rengeteg látnivaló és program kínálkozik. Bármely útikönyv segítségével rögtön azonosítani lehet az elragadó látnivalókat - az UNESCO Világörökségi listájára felkerült világhíres Hypogeum, az őstörténeti templomok és az előkelő paloták csak néhány példa ezek közül.
A szigetország történelme már a neolitikus korban virágzott, melynek a maradványai a termékenység istennőnek ajánlott rejtélyes megalit templomok. A későbbiekben a föníciaiak, karthágóiak, a rómaiak, és a bizánciak ittléte mind nyomott hagyott a szigeteken. A mediterrán ország kedvelt úti cél szilveszterkor is, hiszen közel 20 fokban élvezhetjük a sziget által kínált programokat a búvárkodást, szigettúrát, hajókirándulást vagy kellemes sétákat a középkori hangulatú városkákban. A szilveszter éjszakát végigbulizhatjuk egy helyi bárban, részt vehetünk a szállodák által kínált rendezvényeken, de eltölthetjük egy kellemes étteremben is baráti társaságban.

ST. PAUL`S BAY: SANTANA HOTEL 4*
A szálloda honlapja >>

Fekvése: Málta legfelkapottabb üdülőövezetében a Szt. Pál Öbölben, Qawra közpotjában található régebbi építésű, igen népszerű szálloda. A tengerparti sétány, különböző üzletek, bár és étterem rövid sétára kb. 200 m-re, a a sziklás tengerpart pedig kb. 5 perc sétára fekszik. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák: minden szoba fürdőszobás, légkondicionálóval (hűtés/fűtés), hajszárítóval, tv-vel és telefonnal és  vízforralóval felszerelt. A szobákhoz erkély vagy balkon tartozik, belső udvari, kertre vagy utcai kilátással. Minibár és széf, térítés ellenében bérelhető. Felár ellenében Comfort szobák foglalhatóak modern bútorzattal és berendezéssel (pl. lcd Tv)

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, kávézó, bár, medencebár, olvasószoba, internetezési lehetőség  (Wifi térítésmentes), kerékpárkölcsönző.

Sport és szórakozás: tetőtéri medence (szezonális használhatósággal), tetőtéri napozóterasz, fedett és fűtött medence, hangulatos kert, játékterem. Térítés ellenében: pezsgőfürdő, szauna (~4 euró per óra), wellness stúdió, masszázs, szépségterápiás és gyógykezelések, biliárd, jól felszerelt edzőterem.

Étkezés: büfé jellegű reggeli. Felár ellenében félpanzió büfé vacsorával vagy all inclusive ellátás foglalható. Az all inclusive ellátás tartalmazza: büféreggeli, ebéd és vacsora, délutáni tea és sütemény, korlátlan italfogyasztás a szálloda által megjelölt italokra 11–23 óra között (helyi italok).

Idegenforgalmi, környezetvédelmi adó: a helyszínen fizetendő napi 0,50 euró/fő.

PROGRAM

1. nap: Budapest-Málta: Indulás Máltára repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába, szállás (vacsora, ha a program tartalmazza).

2-7. nap: Málta: Reggeli a szállodában / illetve egyénileg. Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás a választott városban (vacsora, ha a program tartalmazza).

8. nap: Málta-Budapest: Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés.

Szilveszteri program:

1. nap: Budapest-Málta: Indulás Máltára repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába, szállás (vacsora, ha a program tartalmazza).

2-4. nap: Málta: Reggeli a szállodában / illetve egyénileg. Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás a választott városban (vacsora, ha a program tartalmazza).

5. nap: Málta-Budapest: Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés.

Általános információk: Utazás Budapest–Málta–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, irodánk által foglalt helyeken. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen). A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Csomagszállítás: A részvételi díj Wizzair járatokon fejenként 1 db maximum 32 kg-os csomag térítésmentes szállítását tartalmazza, továbbá utasonként egy darab kisméretű kézipoggyász (mérete: 42x32x25cm) vihető a fedélzetre. A részvételi díj Ryanair járatain fejenként 1 db maximum 15 kg-os csomag térítésmentes szállítását tartalmazza, továbbá utasonként egy darab kézipoggyász (10kg, mérete: 55x40x25cm) vihető a fedélzetre. Az aktuális (konkrét programtípushoz vagy időponthoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Változás: 2016.április 1-jétől várhatóan bevezetésre kerülő Eco tax (környezetvédelmi adó), mely minden szállásfoglalással is rendelkező utazónak kötelezően fizetendő a helyszínen. Ennek mértéke napi 0.50 euró/fő de nem több mint 5.0 euró/fő. Az új adó beszedése a szállásadók feladata.

Tervezett menetrend (A menetrend tájékoztató jellegű. A légitrásaság fenntartja a menetrendváltoztatás jogát!)

Wizzair járatok esetén (szombai napokon):

Budapest-Málta: 10:40-12:55

Málta-Budapest: 13:25-15:40

Ryanair járatok esetén (hétfői napokon):

Budapest-Málta: 16:25-18:45

Málta-Budapest: 19:10-21:30

Szilveszteri időpontnál (Air Malta menetrendszerinti, közvetlen járat)

Budapest-Málta: 12:55-15:05

Málta-Budapest: 17:00-19:05

Csomagszállítás - : A részvételi díj Air Malta járatokon fejenként 1 db maximum 20 kg-os csomag térítésmentes szállítását tartalmazza, továbbá utasonként egy darab kézipoggyász (max. 10 kg) vihető a fedélzetre. Az aktuális (konkrét programtípushoz vagy időponthoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.

Változás: 2016.április 1-jétől várhatóan bevezetésre kerülő Eco tax (környezetvédelmi adó), mely minden szállásfoglalással is rendelkező utazónak kötelezően fizetendő a helyszínen. Ennek mértéke napi 0.50 euró/fő de nem több mint 5.0 euró/fő. Az új adó beszedése a szállásadók feladata.

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás