Málta, St. Paul`s Bay: The Bugibba Hotel 3*


The Bugibba Hotel 3*

Utazás áttekintő:

Ország:   Málta
Város:   St. Paul`s Bay

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Általános információk: Utazás Budapest–Málta–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, a Budavár Tours által foglalt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen).

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj 500 Ft/fő. Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 126 fő.

Fakultatív programok: A leírások tájékoztató jellegűek. A programok helyi partnerünk, a Supreme /Hello Malta által szervezettek, magyar nyelvű idegenvezetés minimum 15 fő együttes jelentkezése esetén biztosított október 31-ig. November 1-től a programokra csak helyszínen lehet jelentkezni, téli időszakban szilveszteri időszak kivételével nem indulnak magyar idegenvezetős programok. A programokra jelentkezni helyi képviselőnknél lehet (helyszínen euróban fizetve), aki az értékesítésben közvetítőként jár el. A programokkal kapcsolatos bármilyen reklamációt utólagosan nem, kizárólag a helyszínen lehet intézni.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett).
 
Válasszon ülőhelyet! Felár ellenében igényelhető kiegészítő szolgáltatás!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?
Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni.
Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.
Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Wizz Air szolgáltatások:

Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)

Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)

Kombinált WizzGo ajánlattal (poggyászfeladás max 20kg/db + elsőbbségi beszállás+ garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska a fedélzeten+ ülőhelyfoglalás bárhova a prémium helyek kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: az elsősorban fiatalabb utazók körében népszerű, háromszázhatvannyolc szobás, több épületszárnyból álló szálloda, Bugibba központjához közel, forgalmas helyen, éttermek, üzletek és bárok és éjszakai szórakozóhelyek szomszédságában épült. A sziklás tengerparttól négyszáz, a mesterségesen kialakított durva homokos tengerparttól kb. hatszáz méterre található. A szálloda közelében található a buszpályaudvar ahonnan kiindulva egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák: minden szoba kis alapterületű (~16 m2), egyszerűen berendezett, fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel és tv felszerelt. Hajszárító, légkondicionáló és széf, térítés ellenében bérelhető. A szobák többségéhez erkély tartozik, azokból a kilátás belső udvari, utcai vagy medencére néző. A medencére néző szobák hasonlóan felszereltek és mindegyikük erkélyes. Az apartmanok egyszerűen berendezettek, egy (4 fős) vagy két hálószobásak (5fős), a szobákhoz nappali stúdió jellegű konyhával (elektromos főzőlap, hűtő) és étkező is tartozik. Az apartmanokhoz erkély tartozik, azokból a kilátás belső udvari, utcai vagy medencére néző.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, pizzéria, bár, medencebár (nyáron), Tv szoba, internet sarok, széfbérlés és pénzváltási lehetőség, ruhatisztítás, konferencia terem.

Sport és Szórakozás: a szálloda belső udvarán úszómedence, gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, fedett fűtött medence és jacuzzi (főszezonban zárva), játékterem. Nyári időszakban hetente több alkalommal élőzene a bárnál.

Étkezés: hotel szoba foglalásakor az alapár büfé jellegű bővített kontinentális reggelit tartalmaz. Felár ellenében félpanzió, büfé vacsorával foglalható. Apartman foglalásakor az alapár, étkezést nem tartalmaz, reggeli vagy félpanzió (reggeli és vacsora) felár ellenében foglalható.

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,pénzváltó,recepció,medencebár,konferenciatermek,bár,lift,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: napozóterasz,nyugágyak és napernyők,medence,fedett/belső medence,gyermekmedence

Ellátás:


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: