Törökország, Side: Side Alegria Hotel & Spa 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 152000
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda az antalyai repülőtértől 55 km-re, Side központjától 4 km-re, Manavgattól 8 km-re, a homokos tengerparttól pedig 200 méterre található (alagút nincs). A közeli városokba taxival vagy dolmussal juthatunk be.

ELHELYEZÉS

A szálloda 300 szobájának mindegyike szatellit Tv-vel, mini bárral (érkezéskor vízzel feltöltve; utántöltés térítés ellenében kérhető), bérelhető széffel, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. A családi szobák 4 normál ággyal rendelkeznek, és 2 elkülönített szobából állnak, egy fürdővel. Az anex room melléképületi szoba, melynek a felszereltsége megegyezik a standard szobákéval. A melléképület két emeletes, lift nincs, kb. 40 méterre fekszik a főépülettől (egy utcán keresztül lehet megközelíteni), és kb. 200 méterre van a tengerparttól. Babaágy ingyenesen lekérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, reggelivel (07:30-09:30), késői reggelivel (09:30-10:00), ebéddel (12:30-14:00), vacsorával (19:00-21:00), délutáni- és éjszaka snackkel 23:00 óráig. A helyi alkoholos és alkoholmentes italokat 10:00-23:00 között a szálloda bárjaiban szolgálják fel, a tengerparti bárban azonban csak üdítőket és sört kínálnak.Térítés ellenében fogyasztás a diszkóban, az a`la carte étteremben, a cukrászdában, valamint import italok, frissen facsart gyümölcslevek, fagylalt és palackozott italok kérhetőek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső medence csúszdával, belső medence, gyermek medence, edzőterem, alkalmanként esti szórakoztató programok, mini klub (4-12 éves korig), játszótér bővíti a szolgáltatások körét. Térítés ellenében kosárlabdapálya, tenisz, biliárd, vízi sportok, spa központ (török fürdő, szauna, masszázs, jakuzzi, szépségkezelések) áll rendelkezésre.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Orvosi ügyelet, szobaszerviz, mosoda, fodrászat, gyermekfelügyelet, Tv szoba, üzletek, WIFI a lobbi területén ingyenes (szobában és a medencénél is elérhető, de csak extra költség fejében). A napernyők, napágyak ingyenesen vehetők igénybe a medencénél és a tengerparton is. Strandtörülköző térítés ellenében használható.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- szervízdíj.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás