Zakintos, Laganas: Majestic Spa Hotel 4*, all inclusive


Majestic Spa Hotel 4*

Utazás áttekintő:

Ország:   Görögország
Város:   Laganas

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


VÉLEMÉNYÜNK:  Laganason, a mindig mozgalmas üdülővárosban, abszolút városközpontban, az örökké pezsgő főutcától kb. 30 m épült, több épületből álló (főépület és melléképületek), jól felszerelt wellness részleggel rendelkező, egyszerűbb, helyi besorolás szerinti 4*-os szálloda, a tengerparttól és a homokos strandtól 500 méterre a repülőtértől kb. 9 km-re található, rövid transzferidővel elérhető. A szálloda környékén és közelében több üzlet, szupermarket, taverna, bár, night club, diszkó található. Laganász éjszakai szórakozóhelyei könnyen elérhetők a Majestic Hotel & Spa szállásáról. A sziget kikötője 4 km-re található. A szálloda minden igényt kielégít, amennyiben nem érzik problémának, hogy a tengerpartra sétálni kell. 

FEKVÉS: A szálloda Laganas üdülőterületen található, a repülőtértől 5 km-re, a városközponttól 50 méterre, a homokos tengerparttól 500 méterre.

ELHELYEZÉS: A hotel szobáinak mindegyike légkondicionálóval (térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, Tv-vel, telefonnal, mini-hűtővel, bérelhető széffel, és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A családi szoba egylégterű, 37 négyzetméteres, 4 ággyal vagy egy franciaággyal és két külön álló ággyal felszerelt.

ÉTEL ÉS ITAL: All inclusive ellátás
- reggeli (08:00-10:00),
- ebéd (13:00-14:30),
- vacsora (19:00-21:00) büfé rendszerben,
-  helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal.
Napközben snack ételek fogyaszthatóak. A fő étterem mellett medence melletti bár is szolgálja a vendégek kényelmét.
Az all inclusive ellátás 23:00-ig vehető igénybe.

SPORT ÉS SZABADIDŐ: Külső édesvizű medence, egy édesvizű gyermek medence, játszótér, fitnesz központ, biliárd, darts, játék szoba, asztalitenisz, diszkó, spa központ, jakuzzi, masszázsszolgáltatások, szauna, szolárium, gőzfürdő. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében érhetőek el (pl. fitnesz terem). A közelben (kb.3 km távolságra) csúszda park található.

EGYÉB INFORMÁCIÓ: 24 órás recepció, WIFI elérhetőség a közösségi helységekben (térítés ellenében), orvosi ügyelet, autóbérlési lehetőség, mosoda. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében (kb. 8 euro/2 napágy + 1 napernyő) állnak a vendégek rendelkezésére. Strandtörülközőt a szálloda térítés ellenében biztosít.
 


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: