Nyaralás a varázslatos Hawaii-szigeteken: Aqua Queen Kapiolani 3*, repülővel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 138899
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:2*
Indulás:
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Város: Honolulu

Szállás / program részletes leírása



Hawaii világszerte ismert a napsütötte, fehér homokos strandjairól, tisztavizű óceánjáról, buja növényzetéről, kellemes trópusi éjszakáiról. Legismertebb kincse mégis a híres polinéz vendégszeretet.132 szigetből álló (12 lakott, 120 lakatlan, 8 fő sziget) 1.1 millió lakosú Csendes-óceáni szigetcsoport ma az Egyesült Államok ötvenedik tagállama. Trópusi természeti kincseit korszerű amerikai közlekedés, távközlés, higiénia és közbiztonság egészíti ki.

A Big Island, vagyis a "Nagy Sziget”  az orchideák szigete” az Amerikai Egyesült Államok Hawaii államának a legdélibb és legnagyobb kiterjedésű szigete a maga 10 450 négyzetkilométerével. Az Amerikai kontinens partjaitól 3400 kilométerre, keletre, a Csendes-óceánból kiemelkedő vulkanikus eredetű sziget, a Hawaii-szigetcsoport legfiatalabb, a vulkanikus aktivitásnak köszönhetően ma is növekvő tagja. A háromszög alakú sziget méreteit jól jellemzi, hogy a területe jóval nagyobb, mint az összes többi szigeté együttvéve. Ennek ellenére lakossága alig 160 000 főre tehető.

Legmagasabb pontja a 4206 méter magas Mauna Kea (Fehér-hegység), mely egy kihűlt pajzsvulkán. Másik jelentős lapos vulkánja a 4170 méter magas Mauna Loa (Hosszú-hegység). A sziget magasabb pontjain gyakran találkozhatunk hóval is, ami furcsa jelenség a földi paradicsomként emlegetett Hawaii-szigeteken. Éghajlata változatos, a sziget központi része, valamint a nyugati partvidék, Hilo és környéke állandóan esős, míg a keleti partvidék, Kona központtal meleg és napos.

Kis érdekesség:
- Hawaii „hivatalos hala”, a Humuhumunukunukuapua’a az egyik legismertebb hosszú nevű állat. Azt szokták viccesen mondani, hogy „A név hosszabb, mint a hal.”
- Hawaii egyike azon államoknak, ahol nincs nyári időszámítás.
- Hawaii az egyetlen állama az Amerikai Egyesült Államoknak, amely földrajzilag nem Észak-Amerikában van, teljesen vízzel határolt, szigetvilág, van királyi palotája.

AQUA QUEEN KAPIOLANI 3*

A szálloda honlapja megtekinthetó itt >>

Fekvése: Waikiki Beach csodálatos partjától egy háztömbnyire,  a repülőtértől kb. 17 km-re, az állatkertttől néhány perces sétára található ez a 314 szobás szálloda.

Felszereltség: 24 órás recepció, WIFI a lobbyban, medence a szálloda 3-ik emeletén, kávézó

Szobák: a hangulatos szobák ízlésesen berendezettek, felszereltség: zuhanyzó/WC, TV, légkondícionáló, minihűtő, széf.

Ellátás: nincs

Figyelem! Igény esetén ellátás, 4* és 5 * szállodák, valamint hosszabb vagy rövidebb tartózkodás foglalható, kérje ajánlatunkat!

Felhívom szíves figyelmét, hogy a fenti ajánlat nem tartalmaz magyar nyelvű helyi idegenvezetést, transzfert és programokat! Szállás és repülőjegy szolgáltatást tartalmaz az ár. Ettől eltérő kategóriájú szálláshelyekért vagy szobatípusért hívja irodánkat.

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!  

A jegykiállítást követően a repülőjegy nem módosítható, nem visszaváltható, ezért a pontos, útlevélben szereplő nevek megadása szükséges. 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyek,
- szállás kétágyas szobában, önellátással.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás,
- ESTA engedély

Helyben fizetendő:
- transzfer,
- programok.

 

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás