Törökország, Antalya: Kahya Hotel 4*, all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 64640
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Antalya

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda kb. 130 km-re található Antalya repülőterétől, Alanya belvárostól kb. 500 m-re, a Kleopatra Beachen, kb. 100 m-re a homokos tengerparttól.VÉLEMÉNYÜNK: Utasok körében népszerű szálloda, Alanya belvárosához közeli fekvéssel. Fiataloknak, aktív kikapcsolódást keresőknek ajánljuk.

Felszereltség
Az 1987-ben épített és 2006-ban felújított szállodában központi étterem, lobby és medence bár várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence, vízi csúszda. A nyugágyak és napernyők a medencénél ingyenesen állnak rendelkezésre, a strandon a napernyők, nyugágyak térítés ellenében vehetőek igénybe. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Térítés ellenében a`la carte étterem, konferenciaterem, internet kávézó, üzletek, mosoda, orvosi ellátás. A szálloda közelében diszkó és üzletek vannak.

Szobák
A szállodában 250 szoba található a fő- és melléképületekben. A szobák mérete kb. 15-20 m2. A legtöbb szobához erkély tartozik. A szobák felszereltsége: központi légkondicionáló (meghatározott időszakokban üzemel), telefon, televízió, széf (térítés ellenében), minibár (térítés ellenében). A fürdőszobában zuhanyozó/kád, WC, hajszárító található.

Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 0 7:00-24:00-ig vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben, késői reggeli, délután tea, kávé, sütemény. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, fogyasztás az a`la carte étteremben, a frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Sport
Térítésmentes szolgáltatások: asztalitenisz, asztalifoci, strandröplabda, fitneszterem, darts, animációs programok, esti show műsorok. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetőek igénybe: biliárd, teniszpálya.

Wellness
Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, mint masszázs, szauna, törökfürdő.

Gyermeknek
A kicsiket gyermekmedence, miniklub, az étteremben etetőszék várja. Rácsos kiságy igényelhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás