USA- Kalifornia

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 11381
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Város: Los Angeles, San Diego, San Francisco

Szállás / program részletes leírása



1. nap Délben indulás Budapestrôl, érkezés new yorki átszállással Los Angelesbe az esti órákban, transzfer a szállodába.

2-3-4. nap Szabad program Los Angelesben. / Egész napos fakultatív programok: A sztárok és világhírességek között, Hollywood és Beverly Hills. Egész napos los angelesi fakultatív városnézô program: Hollywood Boulvard, Walk of Fame, Hollywood felirat, Universal filmstúdiók, a hírességek otthonai Beverly Hillsben és Belairben.
Egész napos fakultatív városnézô program Los Angelesben és környékén: Sunset Strip, Melrose Avenue, Santa Monica/Venice Beach, látogatás Santa Barbara spanyol hangulatú városába. Elôkelô boltok, egy gyönyörű óceánparti sétány, mint művésznegyed és egy spanyol kisváros egy napon.

5. nap Egész napos kirándulás Los Angelesbôl San Diegoba, a világhírű Sea World interaktív állatshowjának megtekintése, séta a város egyedülálló kikötôjében, amely pálmaligeteirôl, jachtkikötôirôl, sétányáról, tengerészeti múzeumáról híres.

6. nap Kora reggel a Csendes-óceán mentén indulunk észak felé, San Francisco irányába, s különleges természeti és kulturális látnivalók várnak ránk. Utunkon láthatjuk a híres vulkáni hegyet, a Morro sziklát, és közelében a hangulatos halászöblöt, Morro Bayt, majd az út legszebb nevezetességét tekintjük meg, Hearst várát, amely az óceánra tekint, és gyönyörô arborétum veszi körül. Továbbhaladva a Csendes Óceán partvidékének legszebb erôsen tagolt, sziklás, viaduktokkal tarkított szakaszán, a Nagy Délen (Big South) át jutunk San Franciscóba.

7-8-9. nap Szabad program San Franciscóban / Egész napos fakultatív programok: Egy európai hangulatú, de mégis amerikai nagyváros, San Francisco felfedezése. Egész napos san franciscoi városnézô túra: Városháza, Operaház, Union Square, Transamerica Piramis, Lombard Street, Fisherman`s rakpart, Mason erôd, természetesen utazás a múlt század eleji híres villamoson, és a leghíresebb viktoriánus negyed megtekintése.
A San Franciscoi öböl kapuja és örzôje egy híd, ami összeköt és egy börtönerôd, ami elzár.... Egész napos városnézô túra: A Golden Gate Híd lenyűgözô látványa a Fort Point kilátóból, és a túloldalról is látogatás a világhírű börtönszigetre, az Alcatrazra, valamint a Golden Gate park, San Francisco legnagyobb parkjának felfedezése.

10. nap Transzfer a repülôtérre, kora reggeli indulás Budapestre, New York-i átszállással.

11. nap Érkezés a ferihegyi repülôtérre a reggeli órákban.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás
- fakultatív programok.



 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás