Málta, St. Paul`s Bay: Qawra Palace 4*


Qawra Palace 4*

Utazás áttekintő:

Ország:   Málta
Város:   St. Paul`s Bay

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Fekvése: a háromszázkilencvennégy szobával rendelkező, régebbi építésű, legutóbb 2005-ben felújított, rendkívül népszerű Qawra Palace Hotel ideális helyen, a tengerparti út mentén épült, szemben a kristálytiszta tengerrel, kilátással a Salina Bayre. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját. A sziklás tengerparton lévő pálmafás strandklub közvetlenül a szállodai folyosón keresztül elérhető.

Szobák: minden szoba praktikusan berendezett, légkondicionálóval (júniustól szeptemberig), fürdőszobával, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. Széf, vízforraló és minibár térítés ellenében. A szobákhoz erkély vagy balkon tartozik, belső udvari, utcai vagy tengerre néző kilátással.

Szolgáltatások: étterem, pizzéria, kávézó, bár, medencebár, éjszakai bár, ajándéküzletek, fodrász, internetsarok (Wi-Fi térítéses kb. 3 euró/óra), lift, konferenciaterem.

Sport és szórakozás: nagyméretű medence, gyerekmedence, pancsoló, a medence körüli napozóteraszon a nyugágyak és napernyők és a strandtörülköző térítésmentesen használhatók, fedett medence (zárva június és szeptember között), kártyaszoba. Térítés ellenében: szauna, pezsgőfürdő, törökfürdő, gőzfürdő, masszázs, teniszpálya, búvár- és vízisport-központ, minigolf, játékgépek, biliárd. Különböző nappali és esti animációs programok.

Étkezés: büfé jellegű reggeli. Felár ellenében félpanzió büfé vacsorával foglalható vagy all inclusive foglalható. Az all inclusive ellátás tartalmazza: büféreggeli, ebéd és vacsora, napközben snack ételek (időszakos), korlátlan italfogyasztás a szálloda által megjelölt italokra 11–23 óra között (helyi italok), éjszakai ételek a pizzériában (heti 5 alkalommal, előzetes foglalás szükséges), minigolf és teniszpálya használat.

Szolgáltatások: étterem,medencebár,internet kávézó,fodrászat,konferenciatermek,lift,wifi,internetezési lehetőség,üzletek,bár

Sport és szórakozás: nyugágyak és napernyők,teniszpálya,medence,animáció,szauna,pezsgőfürdő,napozóterasz,búvárközpont,játékterem,fedett/belső medence,gyermekmedence,minigolf,biliárd

Általános információk: Utazás Budapest–Málta–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, a Budavár Tours által foglalt helyeken. Az ártáblázatokban található részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen).
Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.
Csomagszállítás: Utazási szezononként és légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét programtípushoz vagy időponthoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.
Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.
Minimális utaslétszám: 126 fő.
Fakultatív programok: A leírások tájékoztató jellegűek. A programok helyi partnerünk, a Supreme /Hello Malta által szervezettek, magyar nyelvű idegenvezetés minimum 15 fő együttes jelentkezése esetén biztosított. A programokra jelentkezni helyi képviselőnknél is lehet (helyszínen euróban fizetve), aki az értékesítésben közvetítőként jár el. A programokkal kapcsolatos bármilyen reklamációt utólagosan nem, kizárólag a helyszínen lehet intézni.

 

 

 

 


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: