Kuba, üdülés Varaderon: Hotel Sol Sirenas Coral 3*+, 16 nap


Hotel Sol Sirenas Coral Resort 3*+

Utazás áttekintő:

Ország:   Kuba
Város:   Varadero

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:


Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


A Nagy-Antillák legnagyobb szigetén, a rum és a rumba, a szerelem és a szivar hazájában rögtön magával ragadja az utazót az egyedülálló hangulat és a hely varázsos szelleme. Régi amerikai autók forgataga, a koloniál építészet megkopott palotái, a mindenhonnan kiszűrődő kubai zene és Che Guevara kultusza kíséri léptünket, akárhol járunk. Több mint 200 festői strandja összesen 600 km hosszan húzódik, míg az ország belseje felé haladva dús dohányültetvények és vadregényes hegyek váltják egymást különleges hangulatú, elvarázsolt városkákkal. Kubában megérint a trópusi hangulat, rabul ejt a titokzatos kép, amelyben múlt és jelen összemosódik, mintha megállt volna az idő. Aki pihenésre és igazi, karibi fehér homokos tengerpartra vágyik, az a híres üdülőhely, Varadero jobbnál jobb szállodáiból válogathat, vagy a környező szigetek egyikén, paradicsomi környezetben kapcsolódhat ki.

HOTEL SOL SIRENAS CORAL 4*

A népszerű szálloda közvetlenül a tengerparton, nem messze Varaderó központjától található. Szolgáltatásai miatt elsősorban gyermekes családoknak ajánljuk.

Szolgáltatások: három úszómedence, gyermekmedence, jacuzzi, edzőterem, szauna, futball-, kézi- és kosárlabdapálya, nem motorizált vízi sportok, a gyerekeknek bébi- és miniklub, esténként szórakoztató műsorok.

Szobák: légkondicionáló, televízió, telefon, térítés ellenében széf. A standard szobák a Coral-szárnyban találhatók, egyszerűbben berendezettek, mint a Sirenas-szárny közelmúltban felújított superior szobái. Kétágyas szobában legfeljebb egy felnőtt vagy egy 14 év alatti gyerek helyezhető el pótágyon.

Étkezések: all inclusive.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: