Észak-Ciprus, Kyrenia: Bellapais Monestary Village 3*


Bellapais Monestary Village 3*

Utazás áttekintő:

Ország:   Észak-Ciprus
Város:   Kyrenia

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   3*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


Figyelem! A 2018. szeptember 01. utáni indulású észak-ciprusi utakra a lenti feltételek vonatkoznak:

Az árak tartalmazzák:szállodai elhelyezést, adott ellátást, repülőjegyet, 10 kg-os kézi poggyászt/fő, a kötelezően fizetendőrepülőtéri illetéket,kerozin pótdíjat, transzfert,sztornó biztosítást és a magyar nyelvű képviseletet 2018.10.08-ig (ezután angol nyelvű képviselet biztosított), elsőbbségi beszállást {csak a WIZZPriority szolgáltatást vásárló utasok vihetik magukkal az utastérbe a kézipoggyászukat: 1 darab kézipoggyászt (55Ă—40Ă—23cm), illetve egy kisméretű táskát (40Ă—30Ă—18cm) is.}

Az árak NEM tartalmazzák: a 20 kg-os poggyászt(a foglalással egyidőben megrendelve: 35.000 Ft/fő/retúr - a poggyászok számát kérjük a foglaláskor megjelölni); a fix ülőhely foglalást: kb. 3.950 Ft/fő/irány (az ár változhat, érdeklődésre lekérjük a pontos összeget). Amennyiben nincs fix ülőhely foglalás, úgy a beszállókártya csak 48 órával indulás előtt állítható ki; a megköthető BBP biztosítást (565 Ft/fő/nap).

Erre az utazási csomagra azUtazási Szerződés kiegészítéseis érvényes!



FEKVÉS

A szálloda az ercani repülőtértől 38 km-re Kyrenia központjától és tengerparttól egyaránt 3,5 km-re helyezkedik el egy domboldalon, ahonnan csodás panoráma nyílik Kyrenia városára. A hotelből ingyenes buszjárat indul napi 3-szor Kyrenia városába. (10:40/13:40/17:40)

ELHELYEZÉS

A hotel 63 szobával rendelkezik, ezek közül 45 bungalow, melyek mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, konyhasarokkal, mini bárral, légkondicionálóval, széffel, vízforralóval, kávé és tea bekészítéssel és terasszal felszerelt.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelivel vagy félpanziós ellátással (reggeli és vacsora italok nélkül) foglalható a szálloda. A hotelben van a`la carte étterem, lobby bar, medence melletti bár és a teraszon is van egy bár.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső medence, egy benti medence, szauna, gőzfürdő, masszázs, könyvtár.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, A napernyők, napágyak a medence mellett ingyenesen használhatóak. A szálloda csak 12 évnél idősebb vendégeket fogad!

VIRTUÁLIS TÚRÁÉRT A SZÁLLODÁBAN KATT IDE:


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: