Egyiptom, Hurghada: Hotel King Tut 4*, all inclusive


King Tut Aqua Park Beach Resort 4*

Utazás áttekintő:

Ország:   Egyiptom
Város:   Hurghada

Ellátás:   all inclusive
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


FEKVÉS

A szálloda közvetlenül a tengerparton található, közel Hurghada központjához, mindössze 5 km-re Hurghada repülőterétől. A szállodából csodálatos kilátás nyílik a tengerre.

ELHELYEZÉS

A szálloda 133 tágas kétágyas szobával, 5 családi szobával, 13 háromágyas szobával és 2 lakosztállyal rendelkezik. A szobák mindegyike a Vörös-tengerre néz, és privát erkéllyel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, mini-bárral, telefonnal, hajszárítóval és szatellit TV-vel felszereltek.

Promo szobák(pl.Double standard P; P=promo): kedvezményes áron foglalható szoba, melynekfelszereltsége megyegyezik a standard szobáéval.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), light és késői reggeli (10:30-12:00), ebéd (13:00-15:00), késői ebéd (15:00-17:00), vacsora (18:30-21:30), késői vacsora (22:00-00:30). Lehetőség van a`la carte vacsorára is, mely ingyenes, igénybevétele esetén azonban előre foglalás szükséges. Az ásványvíz, alkoholmentes italok, forró italok, palackozott gyümölcslevek, valamint a helyi sör, bor, alkoholos italok és koktélok az all inclusive ellátás részét képezik. A frissen facsart gyümölcslevek, import sör és alkoholos italok azonban csak felár ellenében fogyaszthatóak. A szálloda főétterme a Cleopatra Étterem és Terasz, ahol a hagyományos reggeli, ebéd és vacsora mellett tematikus büfé jellegű vacsoraesteket is kipróbálhatóak. Ezenkívül, az ISIS a`la carte étterem , valamint a Love Hajóétterem is várja a vendégeket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két medence, gyermekmedence, nappali és esti animációs programok, asztali tenisz, léghoki, játszótér, mini állatkert, jacuzzi, szauna, masszázs, röplabda, vízi sportok, búvárközpont, szörf. A medencék 2018 tavaszán teljes körű felújításon estek át.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Vásárlási lehetőség, ajándékbolt, ékszerész, bazár, bank, szépségszalon, gyermek felügyelet, mosoda, limuzin és autóbérlési lehetőség, széf, orvosi ügyelet, kerekesszék és poggyásztároló.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: