Hozzászólások
- Időskorú pár
Dátum: 2017.11.30 09:56
Visszatérne: igen

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Csodálatos környezetben, különleges fák, cserjék és virágok között helyezkednek el az épületek, a bungalók. Tele játszadozó, szelíd, kézből evő mókusokkal, madarakkal, közvetlenül a tengerparton. Saját strandszakasza van. Nyugágy, törülköző ingyenesen jár hozzá. A két úszómedence is nagyon szép környezetben van. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész. Minden este az étteremben hangulatos élő zene szól, amit a teraszról is élvezhetünk.

Nem tetszik:
A 4 csillagos szoba itthon 3 csillagosnak felel meg. A fürdőszoba(?), zuhanyzó 2 csillagosnak. Mindamellett tiszta, s mindennap volt törülköző csere. Az ágy hatalmas, viszont az erkény elég kicsi, de a gyönyörű kertre néz mindegyik. Sanur tele van hangulatos kiskocsmákkal, éttermekkel s mindegyikben élő zene szól Fantasztikus!

Egyéb:
A reggeli viszonylag jó, csak borzalmasan unalmas. 10 napon keresztül ugyanaz a kínálat. Ebédelni vagy vacsorázni nem érdemes a szállodában, mert nem igazán jó, nem érezni az igazi balinéz ízeket, s ehhez képest marha drága. El kell sétálni a tengerparton a város felé a luxus szállodák utáni kisvendéglőkhöz. Na ott igazi csodákat ehetünk átszámítva két főre 2-3 ezer forintért!!! Ebben a sör és a koktál is benne van. Nem véletlenül itt esznek a nem sznob túristák. Minden kiskocsmában "fehérek" ülnek, nem véletlenül. Nagyon hangulatosak, isteni ízekkel. A városban is ezeket kell keresni nem az turistabutító csiri-biri éttermeket! Sajnos mi azokból is kipróbáltunk néhányat. Nagy kár volt! Az igazi masszöröket sem a szállodákban kell keresni. A város felé vezető utca két oldalán kínálják a tudományukat az igazi bali masszörök. Nem csodahelységben fogadnak, de csodákat művelnek. Nagyon értik a szakmát féláron mint a szállodákban.





Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak