Hozzászólások
- Baráti társaság
Dátum: 2010.09.22 15:14
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
Ismét Egyiptomban lehetünk.Rendezett ,szépen kialakított sétáló utcával.

Nem tetszik:
A szobáktól nagyon messze van a tengerpart,nem 100m-re mint ahogy hirdetik.Elhanyagolt,lepusztult a sétány amin meglehet közelíteni a partot.Elhasználódott strandtörölközők

aminek a szine eredetileg sárga-fehér lenne itt szerényen fogalmazva szürke.

Ételek elfogadhatóak,választék ugyan nem sok, de ami van az izletes.

A szobákban iszonytosan hangosak a légkondik(már amelyik működik).Ami leginkább nem tetszett:reggel elvitték a törölközőket a fürdőszobából és csak du 4 óra fele hoztak tisztát.Ha nincs saját törölköző,akkor nincs mibe törölközni.

Egyéb:
Nyaraltunk már Egyiptomban több alkalommal,2-5*szállodákban,de azt hiszem most ez a 3*szálloda volt a legrosszabb választásunk.Ez az a szálloda,ahova többet nem megyünk.

- Család nagykorú gyermekkel
Dátum: 2010.08.12 13:33
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A Hor Palace szálloda nagyon jó helyen van, közel a tengerparthoz. A személyzet segítőkész, és mindenki beszél angolul. A reggeli és a vacsora bőséges és változatos. A tenger vize is igazán kellemes, bár sokszor kicsit sekély. Érdemes részt venni fakultatív programokon is; tudom ajánlani Kairót, hiszen a Gízai piramisok és az Egyiptomi Múzeum kincsei lenyűgözőek. Mi részt vettünk egy terepjárós sivatagi túrán is, ami szintén nagyon kalandos, illetve másnap egy tengeralattjárón megcsodáltuk a Vörös-tenger élővilágát.

Nem tetszik:
A szálloda egy kissé régies, a bútorok többnyire elavultak, és többször is előfordult, hogy jeleznünk kellett, hogy elromlott a légkondi, vagy eldugult a lefolyó. Mindennek ellenére szereintem mégis megéri a Hor Palace szállodát választani.

Egyéb:






Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak