Hozzászólások
-
Dátum: 2010.04.27 18:44
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Elnézést, nem erről a hotelról szól beszámolóm.

Zsannazsu /P.Zsuzsó/néven .

Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:


-
Dátum: 2010.04.27 18:31
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:


2009 év augusztusában, a családommal töltöttünk el egy hetet a csodálatosan szép Kos szigeten lévő, Hotel Achilleas Beach-ben.

A szálloda a finom fehér homokos tengerparton található a sziget északi részén és annak közepénél. A Meltemi szél által állandóan volt kisebb-nagyobb légmozgás, amely fehér hullámzó fodrokat lejtett a tenger, égszínkék vízén, csak megjegyzem, hogy több gyermek örömére .

A naplemente is szépséges gyönyörű, felejthetetlen élményt nyújtott innen számunkra. A hotel egész területen szebbnél-szebb pálmafák és virágzó virágok színesítették sétánkat, bármerre mentünk.

A szobánk elég tágas volt, tv–vel, telefonnal, hűtőszekrénnyel, nagyon kényelmes ágyakkal ellátott, az aljzat pedig hidegburkolatú. Fürdőszobában kád, hajszárító, nagy tükör és márvány asztal mosdóval. Erkély közepes nagyságú asztallal, székekkel, oldalról pedig láthattuk a tengert és a közeli Kalymnos szigetét. Fizetés ellenében lehetett légkondit, tv-t ill. széfet bérelni. A szobákban minden nap takarítottak és kétnaponta pedig a törölközőket,ágyneműket cseréltek.

Kettő medence található a hotel területén. A nagy fürdőmedence 160 cm mélységű és a kicsi pedig a gyerkőcöknek nyújt lubickolási lehetőséget. Büfé a parton és a medencéknél is van, ahol szintén ingyen lehet fogyasztani a különböző hűsítőket, szendvicseket.

Az animátoroknak köszönhetően reggeltől, késő estig minden korosztály megtalálta magának a szórakozási lehetőséget. ( pl. vízitorna, vízilabda darts, golf, aerobik, tenisz, asztalitenisz, kosárlabda, különböző erőgépek ).

A héten egyszer „Görög Est” -et rendeztek.

Ebben a hotelben csak all inclusive ellátással lehet menni, de biztosan állíthatom, hogy mindig változatos és finom, ízletes ételeket kínáltak. Mivel elég nagy az étterem, ezért soha nem kellett várnunk üres asztalra. A fenti étteremben előjegyzés után lehetett vacsorázni. Ott viszont a hét minden napján más országok nemzeti ételei közül választhatott a vendég. ( pl. Kína, Olaszország és Görögország ).

A hotel előtt található egy kicsi bolt és mellette pedig egy autó és motor kölcsönző.

A személyzet nagyon kedves és segítőkész mindenhol, minden időben .

A közelben, kb. 6 km- re található a “Lido Waterpark”, ahová a hotelnek saját busza viszi át a nyaralókat.

A nem messze található Mastichari halászfalu közelíthető meg kb. 15 percnyi sétával este a kivilágított, betonozott úton a part mentén. Innen indul Kalymnos szigetére hajó, busz járatok pedig a Kos szigeten lévő városokba.

Repülőtér kb. 6 km, Kos város pedig 22 km.

Mivel a hotel a sziget északi részén és annak közepén van, ezért véleményem szerint tökéletes helyen fekszik, ahonnan mindent könnyedén meg lehet közelíteni az adott járművel.

Szívből tudom ajánlani minden leendő és visszatérő utazónak a Hotel Achilleas Beach-t és biztos vagyok benne, hogy ha egyszer visszatérek családommal, akkor ismét ezt a fantasztikusan szép szállást választjuk.

Javaslom még a részletes élménybeszámolómat és fotóalbumomat Zsannazsu /P.Zsuzsó/néven .

http://www.kos-sziget.soko ldal.hu/
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:


Név: w (1)
-
Dátum: 2009.07.21 11:02
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Sajnos csak most olvastam a korábbi értékeléseket. Mi most jöttünk haza 2009. július 18-án, és meg tudom erősíteni, valóban egy szar. Talán még tovább is romlott az állapota, a szolgáltatásai a hotelnek. A képek valószínűleg 1990-ben készültek, mert egyáltalán nem így néz ki. Az all inclusive pedig szánalmas.
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:


-
Dátum: 2007.09.17 11:36
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Sziasztok Tegnap érkeztunk haza ebbol az utolsonak mondhato lebujbol azt javaslom mindenkinek aki nezegedte ezt a szállást, hogy messzirol KERULJE el mert eggy utolso lebuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:


-
Dátum: 2007.08.09 20:55
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Mi is most jöttünk haza ebből a fantasztikus hotelből!A panaszlevél elment az irodának.Másfél oldalasra sikeredett+a helyszínen felvett jegyzőkönyv!Magyar osztálybasorolásnál a 2 csillagot sem biztos hogy megkapná!KERÜLJÉTEK!!!
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:


« vissza    1 |  2 |     tovább »




Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak