Hozzászólások
-
Dátum: 2008.07.05 17:03
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Ez a hely valószínűleg a nyaraló szállodák csúcsa. Kréta déli partján Ierapetrától 3-4 kilométerre keletre található.

Viszonylag új szálloda, amennyire kiderült csak franciák és németek voltam a három magyar családon kívül. Hypergyönyörű minden. Mi az egyik villaépület emeletén, családi szobában voltunk. A családi szoba két hatalmas szobából, fürdőszobából és vagy 50 m2-es teraszból áll. A parton egy hatalmas közösségi rész van bárral, étteremmel és medencékkel. A szálloda all inclusive, ilyetén a bár egész nap jó szolgálatot tesz. Minden este program van hajnalig, remek az animátor csapat. Hozzá vagyunk szokva a rettenetesen gagyi esti programokhoz, itt nem erre kell számítani.

A part szépen gondozott, a parton homokos (szürke-fekete homok), beljebb, ahol már 3-4 méteres a víz sziklás, azaz kint strandolni, beljebb snorkelezni lehet. Rengeteg halat, sőt még polipot is láttunk a kövek között.

A személyzet káprázatos. Nincs lehetetlen kérés (a nagyobbik gyermek ott volt 4 éves, készítetek tortát neki és hatalmas csinnadrattával fel is szolgálták este a vacsoránál, amikor dugig volt az étterem. Remek gyermekmegőrző van, sok játékkal.

Az ellátás nagyon-nagyon jó. A svédasztal 3*10 méteres, minden nap volt vagy 3-4 tenger gyümölcsei, görög specialiatások, rengeteg gyömölcs, tizenféle sütemény. Halálra evészet a két hét alatt. Ebédelni a bárnál lévő étterembe jártunk, ott a standard ebéd a gyros volt sült krumplival.

A szálloda korlátlanul ajánlható bárkinek.

A szállodából, ha nem bérelünk autót kicsit körülményes bejutni Ierapertába. Van busz, a szállodától két percre állt meg (ha egyáltalán jön), a taxit is érdemes időben megrendelni.

Kréta déli része kevésbé turistás, mint a nyugati oldal, ellenben nagyon szép, jókat lehet kirándulni (keressenek rá Chrissi-szigetre, van olyan jó, mint egy thaiföldi strand).

Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:


-
Dátum: 2008.02.17 14:30
Visszatérne:

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Családosoknak nagyon-nagyon ajánlom! Nem a legolcsóbb választás, de minden szempontból tökéletesen megfelelt nekünk. Egy hatalmas kertben fsz+emeletből álló helyes kis házakat képzeljünk el. A főépületben csak a recepció, étterem, ajándéküzlet, stb. helyezkedik el. A normál szoba sem szűkös, de ahol mi voltunk: Family Suit, két hatalmas szobából áll, gyönyörű kertre vagy tengerre néző teraszokkal. 4-5 különféle medence található a kertben, van nagyon jó miniklub a gyerekeknek, ahonnan a játékokat ki is lehet kölcsönözni. Pl.: homokozó játékot egyáltalán nem érdemes vinni, óriási a választék. De van rengeteg táblás, felnőtt társasjáték is. Az all inclusive ellátásért én eddig nem rajongtam, mert a tömegtermelést láttam benne, de ez a szálloda inkább a kulináris élvezetekről és a jó értelemben vett dözsölésről szól. A beach bárban egész nap jókat lehet italozni, kellemes és barátságos a görög személyzet. Egyetlen árnypont: főként franciákkal van tele a szálloda, franciák az animátorok is, őket mindenki ismeri, ezt nem is ragozom tovább. Jó hír viszont, hogy egyetlen orsoz vendég sem volt, amikor mi ott jártunk. A tengerpart homokos és lassan mélyülő. Iarapetra semmi különös, de ha pár napra autót bérelünk sok szép helyre el lehet jutni a szállodából. Mi jártunk az északi és nyugati partokon is, az sokkal inkább a turistaiparról szól, mint ez a hely. Csendes, hangulatos, nincs túl sok féle szórakozási lehetőség. Mindenképpen csillagos 5-re értékelem, semmi hiányérzet nem maradt bennem, az ott nyaraló többi magyar család és egy nagyutazó nyugdíjas pár is nagyon jól érezte itt magát.

Ja és még egy tipp: mi előfoglalásban foglaltuk le az utat még februárban, egy ugyanekkora család főszezonban több, mint 130 ezerrel fizetett többet ugyanazért!!!
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:






Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak